Основна робота йшла над лібами. Там, підозрюю, справи куди краще, але власне за самі кеди (я про інтерфейси) ще й толком не брались.
Release early, release often (c)
Честь вам і хвала, звичайно, але лінки все ж дайте. Я ж на прямі питання відповідаю.
Ну добре: 1) 2) 3) 4)Ну, власне, з великого мене можна матюкати за kstars, kgeography, kig, kmplot, kiten, quanta (частково), kdegames (десь відсотків на 40) переклад kate (30), kdvi, kdjvu (25). Ну і так, інші перділки...Більше просто не встиг...
Логічно спершу розробляли лінуху, а потім вже Ікси.
ЦитатаВ якому дистрибутиві вам пропонують KDE4 за замовчуванням, що ви всі так на нього накинулись?у найближчих версіх Kubuntu (квітень) та Федори (десь червень). Федору точно не буду оновлювати — у неї тільки парні версії без глюків
В якому дистрибутиві вам пропонують KDE4 за замовчуванням, що ви всі так на нього накинулись?
Дядьку гугляк, йдіть погугліть історію Linux та окремо -- X11? (втім, UNIX таки розробляли "спершу"
Цитата: noddeat від 2008-01-11 20:12:39ЦитатаВ якому дистрибутиві вам пропонують KDE4 за замовчуванням, що ви всі так на нього накинулись?у найближчих версіх Kubuntu (квітень) та Федори (десь червень). Федору точно не буду оновлювати — у неї тільки парні версії без глюків В кубунті ще думають; в федорі це, здається, не прийнято.PS: в альті, звісно, з'явиться тоді, як буде робити -- прийнято поважати колег.
федори [...] сподіваюсь
вади KDE4 згідно з http://jarzebski.pl/read/kde-4-rev-758000.so— практично нульові можливості конфігурування стилю »Кисень«,,— неможливо змінити розмір та позицію нижньої панелі (ІМХО, це повний п...ць, перепрошую за французьку),,— неможливо групувати програми на панелі задач (а це бздура, тре юзати різні стільниці),,— потворний вигляд K Menu,,— немає сплеш-скріну під час запуску KDE (що дійсно немає? так був же?),,— неможливо змінити положення аплетів у нижній панелі,,— жорсткий (фіксований) розмір сітки іконок на стільниці,,— незручне оперування іконами на стільниці,,— повільні та недопрацьовані композитні ефекти Кwin Composite,,— мала кількість ефектів порівняно з компізом,,— нічого не зроблено з KDM (чесно кажучи, не знаю, про що це автор),,— малі можливості конфігурації Фонона,,— багато чого відсутнє в System Settings.
на »якілінукс« є перелік дистрибутивів, у яких буде (або є) KDE4:
та буде в новому Debian Lenny.
За моїми даними -- це не так.