P.S. Майже вдалось наздогнати Vista: кількість недоліків та потрібних ресурсів починає виправдовувати багатоядерні процесори та гігабайти ОЗП.
Ой блін... я вже це чудо техніки зацінив (збірка ubuntu). Слів нема, одні вирази. Як в когось рука піднялась назвати оце релізом не уявляю. Після десяти хвилин тикання на пімпочки:1. Шрифти. Можете мене застрелити, але я не знаю, навіщо в типовому інтерфейсі ліпити слонячий Sans Bold.2. Панель. Розмір не міняється, і взагалі - принципово не настроюється. Діалог налаштувань складається строго з одного чекбоксу. Хто там що говорив про HIG?..3. Кдєєшне меню. Мало того, що туди тепер можна лазити тільки на тверезу голову в альпіністській екіпіровці, так ще і виглядає просто потворно.4. Конк. Тупо не запускається.Зате прикрутили композитор до Kwin і можливість повертати іконки на стільниці на всі 360 градусів. Загальне враження - в погоні за всякими красивими приблудами, автори явно забули, навіщо то все писалось. Працювати в такому неможливо.Цитата: Сергій Єгоров від 2008-01-11 16:53:13P.S. Майже вдалось наздогнати Vista: кількість недоліків та потрібних ресурсів починає виправдовувати багатоядерні процесори та гігабайти ОЗП.В точку. Загалом, історія випуску даного програмного пакету чимось нагадує сумнозвісну вісту - помпа і купа захмарних обіцянок до випуску, і повний пшик як фінальний результат.Вердикт: неюзабельно.
А де "KDE не потрібен?"
То, може, існувала хоч дівчина невинна?
По суті: а що ви хотіли від налаштування підказок:
Так, там є недоробки, але їх поступово усунуть,
а зміна як люблять казати шановні колеги "перділок" (ширина панелі інструментів) буде усунута у найближчі тижні.
Мої претензії, власне, не до продукту - він ще собою не являє матеріал для претензій. Мої претензії до KDE team, які виставляють продукт на етапі преальфи як реліз. Вам це нічого не нагадує? Дуже погана тенденція, на мій погляд.
Хто слатиме баґрепорти?
— У Дельфіні не побачив чогось такого, як папки «Документи», «Світлини» та подібні, що покращують доступ до них з діалогів відкриття файлу та файлового менеджера. Більше того, в наутілусі можна налаштувати швидкий доступ до будь-якої папки. Замість того, щоб лізти в DCIM-ще щось-101DSCF для перегляду світлин на камері, я створив «місце» в наутілусі. Один клік — і світлини є.
— не побачив на скріншотах тумби для pdf, djvu, OO documents та фільмів. Є така функція?