diff --git a/fs/splice.c b/fs/splice.cindex 14e2262..9b559ee 100644 (file)--- a/fs/splice.c+++ b/fs/splice.c@@ -1234,7 +1234,7 @@ static int get_iovec_page_array(const struct iovec __user *iov, if (unlikely(!len)) break; error = -EFAULT;- if (unlikely(!base))+ if (!access_ok(VERIFY_READ, base, len)) break; /*
Ванільним називають ядро від Лінуса. Окрім слаки усі дистри додають до нього щось своє.
Цим Слака хороша/погана чи всеодно?
А Генту додає?
Якщо не збирається, то не вистачає якихось хедерів.
Цитата Якщо не збирається, то не вистачає якихось хедерів.так і є. тоді яка від нього користь, якщо він не збирається без встановлення чогось?
так і є. тоді яка від нього користь, якщо він не збирається без встановлення чогось?
Цитата: noddeat від 2008-02-12 13:51:50так і є. тоді яка від нього користь, якщо він не збирається без встановлення чогось?А що заважає зібрати у іншому місці?
я теж про це подумав. але, кажуть, щоchmod a -x до /var /tmp i /home вирішать проблему? чи ні?не хочу патчити ядро, в мене аптайм 125 днів
Якщо не збирається, то не вистачає якихось хедерів. Експлоіт або дає рута, або робить DoS. Що гірше - вирішуйте самі
не хочу патчити ядро, в мене аптайм 125 днів
Цитата: noddeat від 2008-02-12 14:28:20не хочу патчити ядро, в мене аптайм 125 днів Тю, ну було б ще два роки, то ще зрозуміло. Аптайм paq.osdn був перерваний, коли півміста знеструмили задля сюрпризу прокуратурі того року Власне, якщо було б що патчити з релевантного -- я б його тоді ребутнув у будь-який день, не дивлячись на будь-який аптайм. Це зараз вже пора перетягати на Server 4.0 та 2.6-ovz...