Непогано було б зробити портальчик з ftp по вільних+українських шрифтах, на який затягувати всі такі набори. Щось на зразок fonts.linux.org.ua. Бо зараз є хіба мертвий fonts.org.ua.
А не погана думка. Можна просто на ftp.linux.kiev.ua окрему теку для них стоврити
Я про те ж, тільки вважаю, що крім ftp потрібне ще нормальне www із поясненнями, коментарями, preview-шками, новинами.
Цитата: Сашко Кравчук від 2007-05-11 23:16:41Я про те ж, тільки вважаю, що крім ftp потрібне ще нормальне www із поясненнями, коментарями, preview-шками, новинами.Все, загнулася ще одна хороша ідея Звісно має бути. Якщо візьмете на себе більшу частину роботи, я трохи допоможу з наповненням
З місцем можу допомогти, більш того, є зареєстрований домен на якому лише напівживий typo3 (часу немає) та кілька пакунків для деба.
Цитата: Сашко Кравчук від 2007-05-11 23:16:41Я про те ж, тільки вважаю, що крім ftp потрібне ще нормальне www із поясненнями, коментарями, preview-шками, новинами.Все, загнулася ще одна хороша ідея
Що за домен? Як вам free-fonts.org.ua?
Як хтось запропонував -- fonts.linux.org.ua -- то й непогано виглядає, НМД.
Цитата: gvy від 2007-05-14 23:57:35Як хтось запропонував -- fonts.linux.org.ua -- то й непогано виглядає, НМД.Так що, робимо такий web? Я як (дуже лінивий) шрифтовий дизайнер можу ним (дуже ліниво) зайнятися. Можу навіть дати чесне ламерське, що спробую вивчити CMS, яку ви туди запхаєте. Якщо вона дозволяє одні й ті самі дані (у нашому випадку списки шрифтів) представляти розкласифікованими за різними ознаками, то це буде корисно.