А Тепер linux.org.ua ще й російською!
Я балдзєю. Цікава штука, і перекладає деколи оригінально. Було Зате переді мною лежить М. Зубков "Українська мова: Універсальний довідник"стало Зато передо мной лежит М. Зубков "Русский язык: Универсальный справочник"
Who is mr. Zubkov?
Все, приїхали. Oleksandr, я зараз здохну зо сміху і ви будете в цьому винні.
>Синку, ти не подужав нормальні GUI-клієнти до базосервіру з туннелірованіем по ssh? o_O o_O Часник, не скрізь можна по SSH дістатися до сервера. Особливо, якщо порт нестандартний.
Цитата: Raven від 2008-09-29 14:03:36Все, приїхали. Oleksandr, я зараз здохну зо сміху і ви будете в цьому винні.ага:Цитата >Синку, ти не подужав нормальні GUI-клієнти до базосервіру з туннелірованіем по ssh? o_O o_O Часник, не скрізь можна по SSH дістатися до сервера. Особливо, якщо порт нестандартний.
> Переклаено з linux.org.ru за допомогою translate.google.com та завдяки доданій підтримці української мови. І не соромно?
Цитата: denisig від 2008-09-29 16:37:10> Переклаено з linux.org.ru за допомогою translate.google.com та завдяки доданій підтримці української мови. І не соромно? А чого соромитись? Соромно джерело не вказувати.
Який сенс створювати інший ресурс, якшо він не буду якісно відрізнятись від того, що вже. Невже хтось дійсно не розуміє рос. мову? навіть якщо так, то чого ж не зробити RSS ленту, котра б автоматично перекладалась з якогось лінукс.орг.ру гуглоперекладачем, а?