Цитата: Re. від 2009-06-07 21:56:07Цитата: Володимир Лісівка від 2009-06-07 12:21:47Для Федори образи не виправляють, просто випускають нову версію дистрибутиву кожні пів року.А критичні помилки? Лише суто через інтернет?судячи з усього, так: встановлюєте з образу, а потім тягнете ґіґабайти апдейтів.
Цитата: Володимир Лісівка від 2009-06-07 12:21:47Для Федори образи не виправляють, просто випускають нову версію дистрибутиву кожні пів року.А критичні помилки? Лише суто через інтернет?
Для Федори образи не виправляють, просто випускають нову версію дистрибутиву кожні пів року.
Якби якась добра душа мене компактом наділила (можливо краще навіть російський клон Федори), а то у мене інтернет зараз помегабайтний і один диск мені обійдеться в 50грв. Жаба душить.
я не розробник, але дистрибутив мене повністю влаштовує. єдине що, дійсно юзерам варто чекати десь півроку, тоді воно буде майже безглючне.PulseAudio — це перше, що треба видалити після встановлення. Тоді у системі з’являється звук
Це не помилка, це фіча. Тому і не виправили. Можна ввімкнути режим впорядкування запитів на запис даних і метаданих (data=ordered) у екст4, але тоді по швидкості вона не буде відрізнятися від екст3. Можна зробити навпаки, і вимкнути впорядкований режим в екст3, тоді екст3 розженеться до швидкостей екст4, але з такими ж гарантіями збереження ваших даних у випадку ресету як і екст4.Коротше, якщо і використовувати екст4 чи екст3, то тільки в режимі data=ordered, інакше файли нульової довжини радуватимуть ваше око після зависання чи ресету.
Цитата: Володимир Лісівка від 2009-06-09 18:11:34Якби якась добра душа мене компактом наділила (можливо краще навіть російський клон Федори), а то у мене інтернет зараз помегабайтний і один диск мені обійдеться в 50грв. Жаба душить. З Вас DVD-R.
Цитата: Володимир Лісівка від 2009-06-05 22:52:37Це не помилка, це фіча. Тому і не виправили. Можна ввімкнути режим впорядкування запитів на запис даних і метаданих (data=ordered) у екст4, але тоді по швидкості вона не буде відрізнятися від екст3. Можна зробити навпаки, і вимкнути впорядкований режим в екст3, тоді екст3 розженеться до швидкостей екст4, але з такими ж гарантіями збереження ваших даних у випадку ресету як і екст4.Коротше, якщо і використовувати екст4 чи екст3, то тільки в режимі data=ordered, інакше файли нульової довжини радуватимуть ваше око після зависання чи ресету.Не та вже й "страшна" ця ext4:http://beginlinux.com/server_training/8-ubuntuadmin/1255-crash-testing-ext4-on-ubuntu/
От тому він і експерементальний, що там PulseAudio не працює
То не проблема, тільки куди звонити-то? Киньте мені хоч якесь приватне повідомлення, будь ласка.
If your system crashes before your data has been written to disk you may see additional risks of data loss based on the delayed block allocation. This risk can be minimized by using a UPS to keep your system running when there is a power loss and by performing backups on a regular basis. Both of these are common sense issues that you should always provide for important data.
Навіть у анонімів є електронна скринька. Пишіть туди.
Я не побачив там тестів. Я сам робив тести, результати для старішої версії (тієї, яка йде в 10-ій Федорі) див. тут: https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/linux/+bug/317781/comments/148 .
Правильніше було б ці тести робити для тієї самої версії ядра. У вас версія ядра, напевно, була застаріла
за посиланням чорними буквами на білому фоні написано:ЦитатаIf your system crashes before your data has been written to disk you may see additional risks of data loss based on the delayed block allocation. This risk can be minimized by using a UPS to keep your system running when there is a power loss and by performing backups on a regular basis. Both of these are common sense issues that you should always provide for important data.
Цитата: Re. від 2009-06-10 14:29:55Навіть у анонімів є електронна скринька. Пишіть туди. Цікаво, модератор дошки її бачить? Бо я - ні.
action=mailto;user=Guest;mail_id=rbgxpy3YPdHcohnedeHfxAcvZrYs@iiB.uu3bSzaa4lwJlaZmohG3BLXLnaarkyspg3rPYLQd4x6UpEMieDcC66Qnx5EaATLjCqVVwklT2borA0KAHvRqcv1RrpMO2sfz3eQgbjGmIJj98kpIHOU7vZDawVhUwTJF8EQiKwtx5T4xEyAcoLk3QBXwrdP0x4DZlmQLAQnU4YXaAdtb0MH1eTgNzkAL