На мою думку, сама краща версія - це 9.26. Вона сама безглючна на моєму комп'ютері.
ромі, ну майте совість, а? якщо вам так ліньки написати нормальну новину, то може не треба її постити?
Після оновлення 9.64 - спочатку на бети 10, а тепер і на фінальну - Опера займає надто багато оперативної пам'яті
KTorrent, KGet, KMail і ви зрозумієте про що я).
Цитата: yurchor від 2009-09-03 18:40:02KTorrent, KGet, KMail і ви зрозумієте про що я).Flood:KDE - небезпечна штука, коли підвисає посеред кімнати не варто рухатись! а то ще вб'є
Цитата: Slavko від 2009-09-03 15:05:59Після оновлення 9.64 - спочатку на бети 10, а тепер і на фінальну - Опера займає надто багато оперативної пам'яті Як на мене, досить пристойний результат для суми переглядача, клієнта електронної пошти та IRC, інструменту звантаження і роботи з новинами (спробуйте запустити FF, Akregator, KTorrent, KGet, KMail і ви зрозумієте про що я).
Цитата: yurchor від 2009-09-03 18:40:02Цитата: Slavko від 2009-09-03 15:05:59Після оновлення 9.64 - спочатку на бети 10, а тепер і на фінальну - Опера займає надто багато оперативної пам'яті Як на мене, досить пристойний результат для суми переглядача, клієнта електронної пошти та IRC, інструменту звантаження і роботи з новинами (спробуйте запустити FF, Akregator, KTorrent, KGet, KMail і ви зрозумієте про що я).Як тільки 3-4 вкладки відкриваю то відразу 200-250 мб. FF не використовую, порівнювати нема з чим
yurchor, можна конкретніше?.. я мало що зрозумів