за відсутності ImageMagick-а програма шукає GraphicsMagic
серед покращених локалізацій є й українська;
Цитата: Campana від 2009-12-09 23:22:01за відсутності ImageMagick-а програма шукає GraphicsMagic
Цитата: Campana від 2009-12-09 23:22:01серед покращених локалізацій є й українська;Покращених, це як?
Updated Simplified Chinese, Czech, French, German, Indonesian, Italian, Japanese, Russian, Slovak, Spanish and Ukrainian user interface localizations.
Цитата: Re. від 2009-12-10 00:35:56Цитата: Campana від 2009-12-09 23:22:01за відсутності ImageMagick-а програма шукає GraphicsMagicІ що в зацитованому не так?
ВІДСУТНІСТЬ, -ності, ж. 1. Перебування кого-небудь поза даним місцем у певний час; прот. присутність. 2. Неіснування кого-, чого-небудь; брак чого-небудь.
Покращених, це як?
Тиць раз, тиць два, тиць три, тиць чотири.
От тільки третій та четвертий тиці маю ідентичні url
розмір мініатюр перегляду (previews) тепер можна налаштовувати;
ЦитатаОт тільки третій та четвертий тиці маю ідентичні url тиць чотири fixed.
Моїй системі, напр. не бракує ІміджМеджіка, і він у мене є, але у системі він відсутній — він лежить в іншому місці, в інсталяційному пакеті.
Моїй системі, напр., не потрібно «ІміджМеджік», і він у мене є, але у системі його не встановлено — він лежить в іншому місці — в пакунку.
«Відсутній» не заміняється лише «бракує». Для цього існує і третє посилання.
Редактор Ваше речення виправить приблизно так:ЦитатаМоїй системі, напр., не потрібно «ІміджМеджік», і він у мене є, але у системі його не встановлено — він лежить в іншому місці — в пакунку.
Як редактор поправить такі вирази: "Відсутність щорічного протистояння між Москвою і Києвом", "Відсутність держбюджету виборам не завадить", "ДАІ не штрафуватиме водіїв мопедів за відсутність прав", "Попри відсутність епідемії, українці вмирають від грипу", і практично всі інші топи на Гуглі по слову "відсутність".
Редактор Ваше речення виправить приблизно так:
Звідкіля редактора можна скачати, і які залежності він за собою потягне?
Цитата: Re. від 2009-12-11 00:05:12Редактор Ваше речення виправить приблизно так:Звідкіля редактора можна скачати, і які залежності він за собою потягне?