— можливість зберігання даних за допомогою UbuntuOne.
Цитата: noddeat від 2009-10-29 23:51:16— можливість зберігання даних за допомогою UbuntuOne.Скільки можна. Панове, ця функція і була, а в цьому випуску став доступний її спільний доступ, ех.
І ще напишіть, що тепер диски безплатно не можна замовляти. Для наших халтурників — це фіаско, і, можливо, найголовніше у цій новині
хм, цікаво, фактично на shipit можна замовити, як і раніше.
а я замовляв по одному мені пришлють ще?
1 CDs requested on 2009-10-27. 1 CDs were approved and sent to the shipping company on 2009-11-02. Please note requests usually take from 4 to 6 weeks to deliver, depending on the country of shipping.
Цитата: coirius від 2009-11-03 18:24:05а я замовляв по одному мені пришлють ще?Подивіться після замовлення (через пару днів) на сторінку Check the status of an existing request. Там має бути написано щось на зразок:Цитата1 CDs requested on 2009-10-27. 1 CDs were approved and sent to the shipping company on 2009-11-02. Please note requests usually take from 4 to 6 weeks to deliver, depending on the country of shipping.
новим модулем GNOME Bluetooth, що полегшує конфігурування блютусових пристроїв, зокрема навушників
— Тепер комбінацію Ctrl-Alt-Backspace для перевантаження сервера іксів можна буде увімкнути в налаштуваннях стільничного середовища (System->Preferences->Keyboard->Layouts);
Доповніть: * Центр програмного забезпечення;
нормального Add/Remove Software зробили незрозуміле
ЇЇ забрали якраз для того, щоб хтось помилково її не натиснув.
Воно нікуди не ділось. Можна ним користуватись паралельно
Комбінація Ctrl-Alt-Backspace непотрібна. ЇЇ забрали якраз для того, щоб хтось помилково її не натиснув.