хочу надіслати промінь ненависті тим, хто оновлює сайт ubuntu.com: я там не знайшов жодної адекватної інформації про те, що ж з’явилося у релізів. Всі тексти на сайті та прес-реліз — якась маркетоїдна маячня. Господи, Аллаху, Буддо, Зевсе, дай їм якісної трави!
Цитата: noddeat від 2009-10-29 23:53:05хочу надіслати промінь ненависті тим, хто оновлює сайт ubuntu.com: я там не знайшов жодної адекватної інформації про те, що ж з’явилося у релізів. Всі тексти на сайті та прес-реліз — якась маркетоїдна маячня. Господи, Аллаху, Буддо, Зевсе, дай їм якісної трави!https://wiki.ubuntu.com/KarmicKoala/ReleaseNotesОсь вам корисний і зрозумілий список того, що поламано і не виправлено до випуску. Якщо потрібно, можу перекласти для охочих.
Центр програмного забезпечення;
Вийшла
конфігурування
завантажувальник
,,
ЦитатаЦентр програмного забезпечення;це шо таке?
про Ubuntu One я прочитав, але так і не зрозумів що це і навіщо воно, тому не написав про нього.
Цитата: noddeat від 2009-10-30 00:38:12про Ubuntu One я прочитав, але так і не зрозумів що це і навіщо воно, тому не написав про нього.Це коли за певну суму Canonical Ltd надає віддалений доступ з вашого дистрибутиву на їхній сервер для зберігання даних, а вони запропонували, що ви можете спільно користуватись. Начебто нічого складного.
Ну, нарід, як ви вже розказуєте іншим, то не лінуйтеся принаймні самі прочитати, про що ви власне розказуєте! Насправді Ubuntu One надає вам 2 Gb місця на своїх серверах безкоштовно.
У серверній версії тепер є вбудована підтримка хмарових обчислень (cloud computing)
Тепер комбінацію Ctrl-Alt-Backspace для перевантаження сервера іксів
ЦитатаТепер комбінацію Ctrl-Alt-Backspace для перевантаження сервера іксівКолись ця комбінація "вбивала" ікси... Чим воно від завершення сеансу відрізняється?
Після поновлення пропали піктограми в меню GNOME. Це така особливість нового GNOME чи помилка поновлення?
У всіх прикладних програмах вимкнено відображення піктограм у меню та на кнопках, за винятком меню з динамічними об’єктами, такими як програми, файли та закладки;
Колись ця комбінація "вбивала" ікси... Чим воно від завершення сеансу відрізняється?
І ще напишіть, що тепер диски безплатно не можна замовляти. Для наших халтурників — це фіаско, і, можливо, найголовніше у цій новині Підморгування