Автор Гілка: Вийшла Ubuntu 9.10  (Прочитано 6745 раз)

Відсутній noddeat

• Кореспондент
  • дописів: 197
Re: Вийшла Ubuntu 9.10
« Відповідей #30 : 2009-11-13 19:00:54 »
Цитата
а як воно називається, не підкажете?
вже знайшов: gnome-app-install ця штука називається.
Filenames are infinite in length, where infinity is set to to 255 characters. Peter Collinson, "The Unix File System"

Відсутній case0lc

• Графоман
  • дописів: 310
« Відповідей #31 : 2009-11-16 00:31:34 »
До речі, коли вилітають ікси — це єдиний спосіб їх перезавантажити без перезавантаження всієї операційної системи.
Коли вилітають ікси - значить відеодрайвер працює з помилками, тоді вони перевантажуються автоматично
Цитата
але альтернативи убити ікси не придумали
killall xorg?

Відсутній Re.

• Загальний модератор
  • Літератор
  • дописів: 1898
« Відповідей #32 : 2009-11-16 01:20:52 »
Коли вилітають ікси - значить відеодрайвер працює з помилками, тоді вони перевантажуються автоматично
І довго вони будуть перезавантажуватись?=)

Відсутній noddeat

• Кореспондент
  • дописів: 197
« Відповідей #33 : 2009-11-16 01:48:31 »
Цитата
...
killall xorg?
ви знущаєтеся? щоб набрати killall xorg, я маю запустити вікно терміналу, або залогінитись під рутом в текстовому терміналі. перше неможливо зробити, коли ікси висять, друге вимагає набагато більше дій, ніж натиснення трьох клавіш.

ікси, на жаль, не перезавантажуються автоматично. хоча вже досить давно в мене вони не зависали.
Filenames are infinite in length, where infinity is set to to 255 characters. Peter Collinson, "The Unix File System"

Відсутній case0lc

• Графоман
  • дописів: 310
« Відповідей #34 : 2009-11-18 10:34:21 »
І довго вони будуть перезавантажуватись?=)
Мені вдалось добитись зависання іксів, так, як ви стверджуєте. Але після виконання команди killall Xorg, вся система "висне", тобто тут вина більше за драйвером fglrx, ніж за самими іксами

Відсутній Tarasyk

• Дописувач
  • **
  • дописів: 68
« Відповідей #35 : 2010-01-03 14:03:24 »
Цитата
Впродовж кількох років, при виході кожного наступного релізу замовляю диск з Убунтою. Завжди приходили безкоштовно. Цього разу також замовив (тиждень тому), чекаю. Хтось писав, що диски приходять через кілька місяців, це не так. Наприклад мені, в Луцьк, диск йде 3 тижні. Підморгування
От і догрались з дисками, сталось те, що й напрошувалось: http://blog.canonical.com/?p=264
Не розумію логіки, в мене швидкість скачування ~60 кB(погодьтесь не найвища в Україні), ~700mB за 3-4 год, для чого чекати 3-4 тижні