Команда gnome, думаю, справиться за рік. Ваші ставки?
Оболонка гнома на яваскриптi написана, так що падати не повинна.
KDE4 став придатним до використання (тобто коли плазма падає не частіше разу на тиждень) тільки після 4.6, тобто через три роки після релізу.
Якщо серйозно, дуже незручна нова оболонка.
перетікання ниточок розробки Gtk 3 до компаній, які розробляють планшети
Неправда, 4.2 падала і багацько глюків було. Встановив 4.3.1, працювала нормально і не падала... Тобто як мінімум (для мене) придатною KDE стала з версії 4.3.
Ну то переходьте на XFce... або звикайте
По факту ж, з придатних до використання дестопів на даний момент лишились лише кеди.
Подивимось, чи вийде щось путнє з сабжа. До речі, хто вже пробував? Наробіть скріншотів.
чому, дарма ви ховаєте GNOME 2. На нього можна розраховувати як мінімум ще роки 3, я думаю.
Тут, як я зрозумів, перехід на Gtk3 відбувається не одночасно з виходом GNOME 3, розробники врахували то пекло, яке сталося після виходу KDE4.
До слова, той Unity — теж GTK+?
(я завжди казав, що qt4 рулило, на відміну від KDE)
Це п...ц. Незважаючи на пристойний UI консепт, воно, таке враження, написане обкуреним китайцем.
Угу, воно за собою досі носить милицю для qt3. До того ж, якщо воно таку рлить, чому на ньому не написано жодного гарного DE?
На брейнфаці?
Показником є використання в комерційних проектах. LGPL+CPP=перфектний фреймворк для ентерпрайзного девелопменту. Що там творять безробітні кулхацкери під прапорами Столмана мало кого цікавить
Просто гляньте список залежностей, хай простить їх Аллах.