Цікаво, скільки знадобиться часу на доведення до юзабельного стану. KDE4 став придатним до використання (тобто коли плазма падає не частіше разу на тиждень) тільки після 4.6, тобто через три роки після релізу.Команда gnome, думаю, справиться за рік. Ваші ставки?
Та за місяць, думаю. Функціонал Gnome 3 мізерний, падати нічому. KDE 4 це меганабір софту і функціональних можливостей.
Цитата: Dupuis від 2011-04-09 23:15:00Та за місяць, думаю. Функціонал Gnome 3 мізерний, падати нічому. KDE 4 це меганабір софту і функціональних можливостей.Ніщо не псує KDE так, як його фанати.
Та чого фанати? Ось забрати Firefox, Chrome, OO, Gimp, Inkscape, що на gtk чомусь, то й взагалі гном стане непотрібним, бо той рідний гномівські проги - то взагалі вбогість. Ще й виглядає він усюди, крім гетекашних de, страшно. Інша справа qt софт...
Я лише зазначаю, що гномівські програми є дуже малофункціональними
Скажіть, а це "чудо" реально якось спробувати на робочій машині (Ubuntu 10.10) без тижневої компіляції і щоб працювало паралельно з GNOME2?
ЦитатаБо інших варіантів немає? Усмішкачому немає, є. навіть офіційно є OpenSuse i Fedora. Але скріншот зроблений у Федорі
Бо інших варіантів немає? Усмішка
Посидів я в ньому кілька днів і зніс. Напевно прийдеться переходити на xfce чи на kde.
Цитата: noddeat від 2011-04-09 13:52:46ЦитатаБо інших варіантів немає? Усмішкачому немає, є. навіть офіційно є OpenSuse i Fedora. Але скріншот зроблений у Федорі не знаю який вигляд має вказівник миші в OpenSuse, але у Fedora саме такий
рація. я не знаю, в якому іншому дистрибутиві в gnome-screenshot-і увімкнено опцію показувати вказівник миші у скріншотах і ще не знаю, з якою метою це зробили