Виникла нещодавно потреба пересадити кілька користувачів на Linux-термінали. Стягнув та встановив LTSP 4.2 + 2x Terminal Server + NX terminal client, все це на Debian Etch. Але виникла наступна проблема: у 4.2 на термінали вантажиться x.org 6.9 у якого "фіча" з перемиканням у зворотньому напрямку лише до першої розкладки ... І наступне питання: як призначити для кожної розкладки свою комбінацію клавіш (тобто us - Alt+Shift+1, ru - Alt+Shift+2, uk - Alt+Shift+3), бо після двох діб колупання у гуглі з різних питань вже нічого не можу у ньому найти.
P.S.: Модератор не користується пошуком по форумі - оце я розумію
Як кажуть "не плутайте Бодий дар з яєшнею".
бо після двох діб колупання у гуглі з різних питань вже нічого не можу у ньому найти.
От тільки не треба казати, що це було знайдено по запиту lts xkb switch...
А можна детальніше про те як налаштувати Linux як Terminal Server. Цікаво чи можна організувати роботу 1С таким чином, щоб на клієнтських машинах стояв Windows, а термінальний сервер був під ОС Linux. Або дайте якусь ссилочку на щось з цим пов'язане пліз...
Бо 1С працює під офтопіком...
[root@lin linux_terminal]# rpm -ihv nxclient-2.1.0-17.i386.rpmпомилка: Незадоволені залежності: libstdc++-libc6.2-2.so.3 потрібен для nxclient-2.1.0-17.i386
[root@lin linux_terminal]# rpm -qa|grep libstdclibstdc++6-4.1.2-1mdv2007.1libstdc++6-devel-4.1.2-1mdv2007.1