Samba? Як зробити так, щоб всі login\logout Win, Lin реєєструвались на одному компі (здається, контролер домену називається)Що потрібно писати у конфігураційних файлах Samba? Чи є ще якийсь спосіб?
Взагалі то форум для запитань та відповідей, а Ви мене відсилаєте...
Які вимоги до компутера на якому повинно бути встановлено FireWall?Різниця ж є: 20 WS і 200 WS. От я і запитую яка тактова частота, та скільки памяті повинен мати комп. який виконує функції FireWall.
Не тільки можна, а ПОТРІБНО. А як саме - google допоможе якщо ви не боїтесь інструкцій на російській або англійській
Відкрию Вам всім вилику таємницю: ані компутера, ані мережі в мене нема.Є дуже багато чудових книг...
Цитата: Роман від 2005-08-29 20:20:52Відкрию Вам всім вилику таємницю: ані компутера, ані мережі в мене нема.Є дуже багато чудових книг...P.S. А сюди ти як пишеш? Телепат? ;-)
Цитата: Роман від 2005-08-29 20:20:52Відкрию Вам всім вилику таємницю: ані компутера, ані мережі в мене нема.Є дуже багато чудових книг...То нашо воно тобі треба? Теорія, яка не підкріплена хоч якоюсь практикою не допоможе.P.S. А сюди ти як пишеш? Телепат? ;-)