Спитали -- відповів.
Дякую.Я, власне, висловив свою особисту думку, і хто ж знав що реакція буде-- замість реакції нормальної, цивілізованої людини: прийняти до уваги або мовчки відкинути геть -- розповідь про дитячі психологічні травми дрібного мєнагєра.Можете спокійно вважати мене "червонооким", але я зараз дуже шкодую за, принаймні, двома роками, котрі міг використовувати AltLinux замість розбиратися з іншими, включно з Дебіаном. Зрозуміло, мова йде тільки про початківця."Холівари" я, особисто, не збираюсь влаштовувати, так само, як і доводити будь-що у цій ситуації. Є набагато приємніші речі у житті, я вже почав мігрувати до BSD-систем і відчуваю, що там і залишусь, так само, як і до англомовних форумів -- треба звикати до майбутнього місця мешкання. Не вважаю прийнятним і потрібним знаходитись на цьому форумі, тож прощавайте.
А на швидке вирішення проблем сподіваємось, але знаємо - його не буде. Бо ще дуже довго не буде Adobe Flash/Reader, Helix/RealPlayer під amd64. Sun JRE вже вийшла, але вона без втулку до вогнелиса та інших....
"Холівари" я, особисто, не збираюсь влаштовувати, так само, як і доводити будь-що у цій ситуації. Є набагато приємніші речі у житті, я вже почав мігрувати до BSD-систем і відчуваю, що там і залишусь, так само, як і до англомовних форумів -- треба звикати до майбутнього місця мешкання. Не вважаю прийнятним і потрібним знаходитись на цьому форумі, тож прощавайте.
під AMD64 чудово йдуть дружненько 32х бітні додатки навіть в 64х бітному середовищі, просто потрібна невелика хитрість, ось приклад вирішення:http://www.debian-administration.org/articles/356