Телепати у відпустці. Який у вас дистрибутив? Як ви встановлюєте 32-бітні програми?
Not found воно пише насправді не на програму, а на лоадер (ld-linux.so), якого якраз і немає.
найкраща підтримка змішаної архітектури (64/32) з тих, що я бачив - в Mandrivaтам можна без чрутів запускати 32-бітові програми в 64 оточенні, лише потрібно поставити потрібні 32-бітові бібліотеки паралельно з 64-бітовими версіями (що робиться автоматично через urpmi, якщо налаштовані репозитарії)але для початківця все ж таки краще поставити 32 біта - буде менше геморою але я не зовсім зрозумів, що значить "немає доброї підтримки Intel Core 2 Duo"?
це значить, що мені не вдалось заінсталювати Intel Fortran Compiler i Intel MKL для 64-бітної архітектури. Я припускаю, що це через процесор, бо в документації згадуються лише Ксеони, Ітаніуми і їм подібні. Втім, з компілятором може бути глюк 9-ї версії, я колись стикався, що на ітаніумі компілилось лише восьмим, а дев"ятий не працював.
Цитата: noddeat від 2007-04-23 23:29:25це значить, що мені не вдалось заінсталювати Intel Fortran Compiler i Intel MKL для 64-бітної архітектури. Я припускаю, що це через процесор, бо в документації згадуються лише Ксеони, Ітаніуми і їм подібні. Втім, з компілятором може бути глюк 9-ї версії, я колись стикався, що на ітаніумі компілилось лише восьмим, а дев"ятий не працював.А я навіть й не здогадувався що підтримка виміряється такими чинниками, і продовжував компілювати все через gcc....
в моєму випадку вживання ifort/icc замість gfc/gcc дає значний приріст у швидкості, так само й вживання MKL замість BLAS/LAPACK
Цитата: noddeat від 2007-04-24 14:45:34в моєму випадку вживання ifort/icc замість gfc/gcc дає значний приріст у швидкості, так само й вживання MKL замість BLAS/LAPACKГм. А ви чисельними методами займаєтесь?
Тільки не кажіть мені, що ви компілювали цим ядро, я цього не переживу=)Для продакшна интеловські компілятори не витримують ніякої критики.
у випадку убунти потрібно проги такі от як скайп із репозиторію ставититам всі лібі докачає самеЗІ apt-get forever