У якому форматі був «архів»? Бува не iso?
iso треба пропалити cd чи dvd диск (дивлячись що).iso пропалювати можна через платний nero (чи то піратський ) або я повню на вінді є freewar-ний satiera cd/dvd burner наскільки повню.
Значить план такий:1) Переконайтесь у наявності у вас порожнього диска (CD чи DVD, — залежить від розміру «архіву»).2) Переконайтесь, що ви не витерли «архів». Якщо витерли, доведеться знову «скачати з диску».3) Ідіть сюди і звантажте вільну записувалку образів для Windows. (принагідно пошліть лісом тих панів, що радили Nero).4) Запишіть пункт 2 на пункт 1.5) Перезавантажте систему.6) Під час завантаження BIOS натисніть Del або Alt-F2 (залежить від типу BIOS) і на вкладці General або Boot виставте завантаження з CD.7) Збережіть зміни і вийдіть з редактора BIOS (F10). Дійте за обставинами.
1 - Який у вас дистрибутив? (Ім'я iso файла зійде, якщо не перейменоване хто-зна як)2 - Ви його просто запустили як LiveCD чи і намагалися встановити?
Цитата: Owl від 2008-10-04 21:35:111 - Який у вас дистрибутив? (Ім'я iso файла зійде, якщо не перейменоване хто-зна як)2 - Ви його просто запустили як LiveCD чи і намагалися встановити?1-SimplyMEPIS-CD_7.0-rel_32, ну карочє Debian2- Подивися шо там настрочив якийсь чувак(там де 1,2,3,4...), то я так і зробив
Цитата: Тарас від 2008-10-04 21:48:19Цитата: Owl від 2008-10-04 21:35:111 - Який у вас дистрибутив? (Ім'я iso файла зійде, якщо не перейменоване хто-зна як)2 - Ви його просто запустили як LiveCD чи і намагалися встановити?1-SimplyMEPIS-CD_7.0-rel_32, ну карочє Debian2- Подивися шо там настрочив якийсь чувак(там де 1,2,3,4...), то я так і зробивЯсненько. Ще запитання: на жорсткому диску є вільне місце (неформатований розділ)?
а як то перевірити?
Ми знаємо, що вам сподобається SimplyMEPIS. Отже, якщо ви не можете більше терпіти, запустіть графічний інструмент встановлення MEPIS, який допоможе вам у процесі встановлення.