І як результат деяке неподобство зникло, але разом з тим зник і звук. Колупався в налаштуваннях, недопомогло. Зник системний звук, також Амарок не видає звук. Решта програм начебто звук відтворює, й регулятор гучності начебто працює.
Ще як зробити, щоб при вільному місці, програми не груповалися, а груповалися лише тільки коли бракую місця?
Виявилося, не вистачало пакунків libxine і подібних - точно не пам'ятаю. Доставив - заграло.
А це вам треба погратися з темами значків - там попросту їх не вистачає на потрібні випадки.
Ніби чекбокс є "Лише якщо панель задач заповнено"
P.S. Подивився на ваш скріншот... Це тільки в мене недоперекладений KDE?
Xine відтворює звук причудово. Пробував я доставляти все, що пов'язане зі звуком, не заграло. Може якось можна взнати, що йому бракує.
А в налаштуваннях мультимедіа щось змінилося? У вкладці "Серверна програма" є xine?
Цитата: Owl від 2009-09-25 19:50:05Виявилося, не вистачало пакунків libxine і подібних - точно не пам'ятаю. Доставив - заграло.Xine відтворює звук причудово. Пробував я доставляти все, що пов'язане зі звуком, не заграло. Може якось можна взнати, що йому бракує.Цитата: Owl від 2009-09-25 19:54:21А це вам треба погратися з темами значків - там попросту їх не вистачає на потрібні випадки.До оновлення були... Буду тоді шукати. Ще б знати як вони обзиваються.Цитата: Owl від 2009-09-25 20:03:31Ніби чекбокс є "Лише якщо панель задач заповнено"Так стоїть, але не працює.P.S. Подивився на ваш скріншот... Це тільки в мене недоперекладений KDE?
Ще для меню можна використати компонент Lancelot.
І ще, яким плазмоїдом ви користувалися для показу навантаження, бо у мене ґратку показує.