Встановив Mandriva 2009.0 Free Знову проблемка, знову не можу підключитися до інету (локалка працює) :-/
Доступ до інтернету через мережеву карту РРРоЕ Локалка працює. Настройки вводив однакові і в Mandriva 2008 і в Mandriva 2009. В 2008 можу входити в інет.
Цитата: bombus від 2008-10-28 12:59:12В мене така трабла: при включеннi Compiz Fusion нема зображення пiд час перегляду фiльмiв (звук э)Це вада драйверів Intel.3) Відкрийте у редакторі файл xorg.conf4) У розділ, де написано: Device "intel", після цього запису додайтеАбо просто спробуйте звантажити і встановити цей пакунок.
В мене така трабла: при включеннi Compiz Fusion нема зображення пiд час перегляду фiльмiв (звук э)
Цитата: yurchor від 2008-10-28 14:39:19Цитата: bombus від 2008-10-28 12:59:12В мене така трабла: при включеннi Compiz Fusion нема зображення пiд час перегляду фiльмiв (звук э)Це вада драйверів Intel.3) Відкрийте у редакторі файл xorg.conf4) У розділ, де написано: Device "intel", після цього запису додайтеАбо просто спробуйте звантажити і встановити цей пакунок. а якщо при увімкненому компізі на мінті не програється відео? :-/що тоді робити? там рпм немає....та й в іксоргу девайса інтел теж немає!
Цитата: bombus від 2008-11-06 22:55:35Доступ до інтернету через мережеву карту РРРоЕ Локалка працює. Настройки вводив однакові і в Mandriva 2008 і в Mandriva 2009. В 2008 можу входити в інет.Даруйте за дурне запитання, але перед виходом в інет в 2009-тій ви локалку від'єднали?
Цитата: cadca від 2008-11-07 22:36:05Цитата: bombus від 2008-11-06 22:55:35Доступ до інтернету через мережеву карту РРРоЕ Локалка працює. Настройки вводив однакові і в Mandriva 2008 і в Mandriva 2009. В 2008 можу входити в інет.Даруйте за дурне запитання, але перед виходом в інет в 2009-тій ви локалку від'єднали? В Mandriva 2008 перед виходом в інет локалку я не вимикав. Все нормально працювало. А от в 2009-тій я вимикаю її, але при вході на якусь сторінку сайту, вона завантажується не повністю і потім при спробі зайти на будь-яку іншу сторінку видає помилку про неможливість підключитися до даного серверу.
Так, є таке. Лікував прописуванням вручну DNS серверів у kppp.
А де це kppp знаходиться і як його потрібно відредагувати?
kppp - це програма дозвона та інтерфейс до pppd. Для того, щоб відредагувати, потрібно спочатку встановити, потім запустити, а далі вже заповнити відповідні поля в налаштуваннях.
Я вибачаюся, але як його встановити??? :-? Я зрозумів лише те, що мені потрібно встановити "якісь" програми :-/ А як встановити і де їх взяти? Чимало потрібно зробити, щоб налаштувати інет :-?