Пробачте, але броузер Вашого телефону не в змозі відобразити мобільний броузер пошуку Google. Тим не менш, Ви все ще можете користуватися Веб пошуком Google.
Це ваші перли там - "веб", "образи", "гурти", "уподобані лаштунки", etc.?
PS.Це ваші перли там - "веб", "образи", "гурти", "уподобані лаштунки", etc.?
а вам що там не подобаєтся? це та сама "справжня" мова (максимально не схожа на російську ) яку ви пропагандуєте.
Ми пропагуєм мову максимально не схожу на англійську. Максимально несхожу на російську пропагують на інших сайтах.
невже, а тут? Я заглянув у великий тлумачний словник сучасної української мови і не побачив причин міняти "праця" на "робота". Скоріше навпаки - є причини залишити як є.
байкотуваті
виникшу
незрозуміло відкіля виникшу літеру: ґ
та не використовувати англійські слова канадської діаспори: мапа.
попрошу без матюків
немає
Read The F*ckin' History. Хтось не знає, відкіля вона виникла, а комусь незрозуміло, куди вона пропадала.
Чи "всє далжни шаґать дружним строєм пад аднім камандіром і ґаваріть толька на палтавскам"?
А в нас такого слова нема
Може тому, що для Вас це дійсно F*ckin' History. І ви все робите, щоб її спаклюжити. Коли цю літеру "реабілютовали", то було тільки 4 слова, де вона вікористовувалась. Зараз її пхають куди не тільки. Незабаром, треба буде литеру г рятувати. Може ще літеру N реабілітуємо?
Яких синонімів? Англійских? То чому так намагаються позбутися слова браузер, та змінити його на переглядач?
Ви не дивіться на моє Місцеположення: Київ. Бо на справді я виріс в Волинській області, і Ваша підколка недоречна.
Ви не дивіться на моє Місцеположення: Київ. Smiley Бо на справді я виріс в Волинській області, і Ваша підколка недоречна. Angry
А який звук вона передає? Я точно знаю, як вимовляються Х (KH), Г (H) та Ґ(G) і які між ними відмінності, наприклад GORE (Ґор) і HORE (Гор) це різні поняття.
Мелодика слова ніяка - сполучення голосних літер не характерне для української мови. "Бровзер" ще більш-менш (але дві приголосні два рази підряд теж звучать дуже погано).
Ну а я в Рівненській області (до Луцька рукою подати) і я знаю скільки суржику досі в моїй мові є.