1С - на віндовс чи на Linux під wine? Якщо linux - наскільки стабільно і надійно? HASP ключ? Як організовано одночасну роботу юзерів в 1С?
офіс на 10 компутерів, виділений канал в інтерет, клієнт-банк по dialup-модему, сайт, поштовий сервер, три принтери. Одна static external IP. Об'єм пошти яка входить/відсилається - мінімальний.
...Щодо обов'язковості існування 1С на віндовз-бейзд сервері: http://www.v8.1c.ru/beta81/ ....Який клієнт-банк, тобто версія під ДОС чи Віндовз? В першому випадку можна пробувати dosbox. ... Не збагнув - для чого Десяток відкритих OpenOffice, десяток бровзерів, плеєрів на сервері і судячи з контексту ще й на віндовому?Про лігу і дінай - навіть не знаю що воно таке, тому нічого сказати не можу.
віндовий юзер "test" автентифікується на Samba
1. Поперше, підрахуйте вартість ліцензій- Сервер та 10 CALs - 10 Win XP Pro (Home не для фірм)- 1C- FineReaderetc
Ми ставили пару тижнів тому подібне рішення, але досвід показав, що стабільність є і немає швидкості на EtersoftWine для 10 клієнтів (за умови баз 1С ~ 3 Гігібайта)....PPPS: перевірте -- OpenOffice.org не завжди коректно відкриває файли 1С. Проблеми з кодуванніям вирішить CyrTools, але іноді генериться зовсім некоректний XLS95 файл -- дані не у комірках, а як надписи (я вже казав, що автори 1С ідіоти? ). З цими файлами ще є проблеми.