Оскільки яблучні базуються на вільному ядрі Darwin, думаю, можна питати тут:Хтось пробував ганяти їх на віртуальній машині? Бо розчищати місце на HDD, змінюючи таблицю розділів, щоб його поставити, не хочеться. Зробив віртуальну машину, почав встановлення з образу, воно певний час трудиться, а потім вирубається. Ну, звісно, нічого не встановлює.
Всі щось чули, але ніхто не бачив і руками, звісно, не мацав… І отаке на вашому форумі майже скрізь, панове.
І чув і мацав. Але на оригінальному залізі бо ліньки, як було вдало висловлено, вигадувати собі сексуальні вправи. Скажу відверто - не сподобалось. Якийсь цей UNIX не такий. Можливо зіграла свою роль звичка робити у консолі більшість роботи, а шукати консоль часу не було. Хакінтош і мацати не буду. Для мене єдине, що було цікаво у маках - використання RISC-архітектури Power. Наразі - не бачу жодного сенса у них. Не люблю коли за мене однозначно обирають що мені зручніше.
Однак значно краще придбати справжній Мак, а не вигадувати собі сексуальні вправи.
для того, щоб купити макбук, мені треба переконатися, що він мені знадобиться. для того, щоб це зробити, треба купити макбук. циклічна рекурсія Я ніколи не куплю макбук, відтак.
То залежить, як на мене, від того, чи потрібно вам професійно працювати з кольором (для поліграфії, скажімо) — бо ані лінукс, ані офтопік для цього непридатні.
Мак від них не далеко пішов, і не так давно
Та таки далеченько, бо на ньому дійсно можна фахово працювати з кольором, а на тих двох — ні, хоч би як не хотілося.
Для фахової роботи з кольором, як мені відомо, "маки" використовують лише "бідні". Хоча зараз, після банкруту SGI, може щось і змінюється. До того ж, калібрування пристроїв для мака - теж близько до освітлювального пристрою. Не забувайте, що якість обладнання грає тут не меншу роль за програмне забезпечення. Зазвичай - більшу.
У всьому рештому — отримуєте справжній сертифікований UNIX, а на додачу до нього — цілу купу ВПЗ з MacPorts, а термінал і bash є в системі від самого початку.