Я також пропоную створити повністю українізований літак, у якому всі написи будуть виконані українською. Такий літак буде дуже корисний в українських школах і університетах. :-)
Крім того, прийдеться завершити (це можливо?) переклади кедів чи гнома, над якими працюють свої команди. Як результат, хто хоче працювати, той перекладає, що може, просуваючи воза до переду.
Дещо не так далеко, як здається. GNOME — майже у завершеному стані (принаймні, у такому стані він перебуває перманентно). KDE4 теж невдовзі буде (принаймні, інтерфейс точно).А от що там з Mandriva? Невже доведеться робити все на базі MSSuSE Linux?
А літаки то в нас (українців) робити виходить дещо краще, ніж Лінукс - АКБ Антонова ніхто не скасовував. Ну, і нічого не заважатиме набити в ньому всі таблички та написи українською. Власне, я про те: а навіщо робити українського дистра? Чим він буде кращий для нас за іноземного? Україномовний інтерфейс ми вже маємо, в т. ч. україномовні (щоправа не всі) man-и. Українського Віндовса - так, можна зробити, бо заокеанський надто дорогий та глючний. А що покращить той факт, якщо в нас буде свій Лінукс?
(нехай один літак коштує $100K)
Хочу поцікавитись у шановного товариства, чи хтось зустрічався з максимально українізованим дистрибутивом з коробки (диску) бажано LiveCD, який подалі можна встановити, як от Ubuntu? Що я маю на увазі і до чого веду:
Так навіщо нам цей дистрибутив? Давайте краще літак побудуємо. :-)
Хочу поцікавитись у шановного товариства, чи хтось зустрічався з максимально українізованим дистрибутивом з коробки (диску) бажано LiveCD, який подалі можна встановити, як от Ubuntu? Що я маю на увазі і до чого веду:......PS Я перепрошую, помітив пізніше, що є гілка Українізація дистрибутивів, можливо варто перенести цю тему туди?