Автор Гілка: Я вже не можу  (Прочитано 4285 раз)

Відсутній patriotyk

• Новачок
  • *
  • дописів: 13
  • I Love YaBB 2!
Я вже не можу
« : 2007-10-02 22:45:26 »
З появою того дурного нету в мене якісь дива на компі творяться, тепер замітив шо в деяких випадках коли я запускаю наприклад "Домівка" або якийсь хочу відкрити текстовий файл за допомогою KWrite то воно мені вантажиться приблизно 10-15 хв. і саме основне вже як завантажиться один раз то після цього потім вродіби швитко вантажиться.

Відсутній Сашко Кравчук

• Графоман
  • дописів: 490
  • Debian GNU/Linux
Re: Я вже не можу
« Відповідей #1 : 2007-10-03 10:20:16 »
Вірусів нахапались  ;D
« Змінено: 2007-10-03 10:20:30 від Olexandr_Kravchuk »

Відсутній patriotyk

• Новачок
  • *
  • I Love YaBB 2!
« Відповідей #2 : 2007-10-03 12:34:31 »
Вірусів нахапались  ;D
Я серйозно

Відсутній Cthulhu

• Кореспондент
  • дописів: 183
« Відповідей #3 : 2007-10-03 12:50:50 »
Вірусів нахапались  ;D
Я серйозно
Підозрюю, Сашко теж. Ви створили три теми з однаковою проблемою, дуже сумбурно описаною в різних виразах. Особисто я ніколи не користувався дебіаном і не мав справи з модемами (так, я щаслива людина=). Відповідно я не можу здогадуватись, що ви там могли зламати - а нормального опису проблеми я не побачив, окрім "я підключив інтернет і в мене все заглючило". Поки-що я вагаюсь, чи видаляти зайві теми. Можливо, хтось таки осилить ваші повідомлення і щось порадить, але я не став би на це розраховувати.

Нормальний опис проблеми це: 1. Як було; 2. Що і як ви зробили; 3. Як воно стало; 4. Що ви робили для того, щоб вирішити проблему. І який був результат ваших дій.

Відсутній patriotyk

• Новачок
  • *
  • I Love YaBB 2!
« Відповідей #4 : 2007-10-03 18:21:16 »
Вірусів нахапались  ;D
Я серйозно
Підозрюю, Сашко теж. Ви створили три теми з однаковою проблемою, дуже сумбурно описаною в різних виразах. Особисто я ніколи не користувався дебіаном і не мав справи з модемами (так, я щаслива людина=). Відповідно я не можу здогадуватись, що ви там могли зламати - а нормального опису проблеми я не побачив, окрім "я підключив інтернет і в мене все заглючило". Поки-що я вагаюсь, чи видаляти зайві теми. Можливо, хтось таки осилить ваші повідомлення і щось порадить, але я не став би на це розраховувати.

Нормальний опис проблеми це: 1. Як було; 2. Що і як ви зробили; 3. Як воно стало; 4. Що ви робили для того, щоб вирішити проблему. І який був результат ваших дій.
Ок тоді так:
1) Було все нормально, ну типу все пахало і ні на що не скаржився
2) Я багато чого робив і незнаю від чого могло то статись про шо я зараз напишу в пункті 3 (підозрюю що це ізза інету)
3) Стало так шо Kwrite, "Домівка" відкривається 15 хв а то й більше. При чому якшо запустити три рази наприклад "Домівка" тоді курсор блимає ніби шось вантажиться а черз 30 секунд все затихає так ніби я нічого не запускав і можна іти пити каву 15 хв. після чого  ні з того ні з сього вискакують ті домівки шо я 15 хв тому запускав одна за другою зразу, після чого можна запускати нові "домівки" і вони вантажаться нармально, але шо саме оловне така ситуація(шо так довго вантажаться деякі проги) стається не завжди і не відомо від чого.
4) Я нічого не робив шоб вирішити проблеми бо за 5 років користування лінуксом в мене таке вперше і я навіть не можу здогадатись шо то може бути.

Відсутній Andy Borovy

• Кореспондент
  • дописів: 139
  • Працюю там, де цікаво
« Відповідей #5 : 2007-10-03 18:27:48 »
ну для початку подивіться в top :-)
ну і якщо можна - то вивід сюди дайте
Без уст я іронічний жах,
Що упирем ікластим став би
З очима ніжними кульбаби,
Якби не очі в дзеркалах.

Відсутній noddeat

• Кореспондент
  • дописів: 197
« Відповідей #6 : 2007-10-03 18:30:35 »
Цитата
apt-get remove kde
apt-get install gnome
все це робиться під рутом, звісно
« Змінено: 2007-10-03 18:31:01 від noddeat »
Filenames are infinite in length, where infinity is set to to 255 characters. Peter Collinson, "The Unix File System"

Відсутній sicheslav

• Новачок
  • *
  • дописів: 31
  • It's my Life...
« Відповідей #7 : 2007-10-03 18:39:52 »
Цитата
apt-get remove kde
apt-get install gnome
;D ;D ;D ;D ;D ;D

гм А запускати в KWRITE  домівку - це ідея) ;D
Завжди і всюди для Добра!

Відсутній patriotyk

• Новачок
  • *
  • I Love YaBB 2!
« Відповідей #8 : 2007-10-03 20:02:58 »
Цитата
apt-get remove kde
apt-get install gnome
;D ;D ;D ;D ;D ;D

гм А запускати в KWRITE  домівку - це ідея) ;D
Дуже смішно, Не в Kwrite, а "Домівка" або Kwrite
« Змінено: 2007-10-03 20:04:53 від patriotyk »

Відсутній patriotyk

• Новачок
  • *
  • I Love YaBB 2!
« Відповідей #9 : 2007-10-03 20:06:16 »
Цитата
apt-get remove kde
apt-get install gnome
Не користуюсь я ґномом бо вже давно привик до кде і воно мені більше подобається

Відсутній Сашко Кравчук

• Графоман
  • дописів: 490
  • Debian GNU/Linux
« Відповідей #10 : 2007-10-04 16:24:21 »
То Ви покажете Нам таблицю запущених процесів, чи порекомендувати Вам хороший антивірус?

Також повимикайте лишні демони (http://www.debian-administration.org.ua/articles/manage_init_scripts/).
« Змінено: 2007-10-04 16:25:38 від Olexandr_Kravchuk »

Відсутній patriotyk

• Новачок
  • *
  • I Love YaBB 2!
« Відповідей #11 : 2007-10-04 16:52:08 »
То Ви покажете Нам таблицю запущених процесів, чи порекомендувати Вам хороший антивірус?

Також повимикайте лишні демони (http://www.debian-administration.org.ua/articles/manage_init_scripts/).
Гарзад сьогодні ввечері покажу якщо це допоможе, а хіба то може бути шось звязане з вірусами?

Відсутній patriotyk

• Новачок
  • *
  • I Love YaBB 2!
« Відповідей #12 : 2007-10-04 18:04:58 »
Все всім дякую, трохи погугливши знайшов відповідь на запитання, кому цікаво даю ссилку - http://www.mail-archive.com/debian-russian@lists.debian.org/msg42391.html