Вірусів нахапались
Цитата: Сашко Кравчук від 2007-10-03 10:20:16Вірусів нахапались Я серйозно
Цитата: patriotyk від 2007-10-03 12:34:31Цитата: Сашко Кравчук від 2007-10-03 10:20:16Вірусів нахапались Я серйозноПідозрюю, Сашко теж. Ви створили три теми з однаковою проблемою, дуже сумбурно описаною в різних виразах. Особисто я ніколи не користувався дебіаном і не мав справи з модемами (так, я щаслива людина=). Відповідно я не можу здогадуватись, що ви там могли зламати - а нормального опису проблеми я не побачив, окрім "я підключив інтернет і в мене все заглючило". Поки-що я вагаюсь, чи видаляти зайві теми. Можливо, хтось таки осилить ваші повідомлення і щось порадить, але я не став би на це розраховувати.Нормальний опис проблеми це: 1. Як було; 2. Що і як ви зробили; 3. Як воно стало; 4. Що ви робили для того, щоб вирішити проблему. І який був результат ваших дій.
apt-get remove kdeapt-get install gnome
Цитатаapt-get remove kdeapt-get install gnomeвсе це робиться під рутом, звісно
Цитата: noddeat від 2007-10-03 18:30:35Цитатаapt-get remove kdeapt-get install gnomeвсе це робиться під рутом, звісно гм А запускати в KWRITE домівку - це ідея)
То Ви покажете Нам таблицю запущених процесів, чи порекомендувати Вам хороший антивірус?Також повимикайте лишні демони (http://www.debian-administration.org.ua/articles/manage_init_scripts/).