ЦитатаА ваша програма може приєднатися до того ж гуглу? Не теоретично, а практично. (Там треба тільки адресу і порт змінити і перекомпілювати) Усмішка Так вона приєднується і працює нормально з тим же гуглом, але на роботі а не вдома
А ваша програма може приєднатися до того ж гуглу? Не теоретично, а практично. (Там треба тільки адресу і порт змінити і перекомпілювати) Усмішка
ЦитатаІ все-таки я б подивився у налаштування проксі...Тому що, телнет, якому проксі потрібен (наскільки я знаю) - працює нормально (принаймні з того, що я бачу).Ви хоч розумієте шо таке проксі для чого воно і як воно працює? Я бачу шо зовсім не розумієте, ну навіщо тоді щось радите?
І все-таки я б подивився у налаштування проксі...Тому що, телнет, якому проксі потрібен (наскільки я знаю) - працює нормально (принаймні з того, що я бачу).
А ваша програма може приєднатися до того ж гуглу? Не теоретично, а практично. (Там треба тільки адресу і порт змінити і перекомпілювати) УсмішкаТак вона приєднується і працює нормально з тим же гуглом, але на роботі а не вдомаЦитатаА вдома?
А вдома?
Ну взагалі-то на основі тієї інформації, яку Ви подаєте взагалі важко щось конкретно відповісти. Перечитайте свої пости, і подумайте, чому Вам ніхто не може дати конкретної відповіді. Це по-перше. По-друге, звісно, що Ви крутий хакер, який розбирається в сокетах, http й інших протоколах та тонкощах мережевого програмування. Як Ви можете задавати таке питання - мені взагалі тоді незрозуміло. По-третє. Ми зараз говоримо про з'єднання Вашої домашньої машини, чи робочої? По-четверте. Просили викласти код програми (ніхто нічого у Вас красти не буде, не хвилюйтеся), однак Ви цього не зробили.
ЦитатаА ваша програма може приєднатися до того ж гуглу? Не теоретично, а практично. (Там треба тільки адресу і порт змінити і перекомпілювати) УсмішкаТак вона приєднується і працює нормально з тим же гуглом, але на роботі а не вдомаЦитатаА вдома? Бляха ну так жеж написано шо вдома не працює і вже не перший раз пишу вдома НЕ ПАШЕ а на роботі ПАШЕ.
ЦитатаНу взагалі-то на основі тієї інформації, яку Ви подаєте взагалі важко щось конкретно відповісти. Перечитайте свої пости, і подумайте, чому Вам ніхто не може дати конкретної відповіді. Це по-перше. По-друге, звісно, що Ви крутий хакер, який розбирається в сокетах, http й інших протоколах та тонкощах мережевого програмування. Як Ви можете задавати таке питання - мені взагалі тоді незрозуміло. По-третє. Ми зараз говоримо про з'єднання Вашої домашньої машини, чи робочої? По-четверте. Просили викласти код програми (ніхто нічого у Вас красти не буде, не хвилюйтеся), однак Ви цього не зробили.А ви не могли подумати шо не відповідають тому шо складне питання, і яке ні в кого тут ше не траплялось. Я ніде не казав шо я крутий хакер, просто ви мабуть думаєте шо я кийсь такий собі шо перший раз взявся за прграмування сокетів якусь дурну помилку зробив і вирішив написати на форумі, при чому написав якось так не зрозуміло, шо якшо би я написав так як треба то любий би відповів і зразу мені дав відповідь.
Але розумієте проблема не в моїй програмі це я вам кажу на 100% бо вона працює навіть в вінді скопіленою під Cygwin. І тому я вирішив написати на форумі бо думав шо тут є хтось хто більше за мене розберається в цьому або вже траплялась така річ.
Що значить паше? Яким чином ви перевіряли?
Ну власне ви самі відповіли на своє запитання. Так, я вважаю, що Вам не вистачає:а) поваги до співрозмовниківб) уміння чітко формулювати питанняв) терпеливо і чітко давати відповіді
2) Якщо ваша правильна програма не працює - значить вона не правильна.3) Ви код покажете, чи і далі будемо стріляти по горобцях з гармати?
patriotyk, ви написали так багато тексту, але ніц по суті. викладіть вивід ifconfig, top (htop) та що каже звичайний telnet, можливо ping/traceroute знадобиться. Код програми викладіть хоча б той шматок, що з’єднується з сокетом. Вимкніть firewall, може в ньому проблема, спробуйте з і без фаєрволом.Телепатів на форумі немає, як ви вже зрозуміли.PS якщо ви не хочете цього робити - вперед в папку /etc - порівняйте, яка різниця в налаштуваннях на роботі і вдома.
В мене така штука, я пишу одну програмку яка ... зразу каже шо не можливо підключитись до сторінки, також апач перестав стартувати і саме головне мій проект не працює(функція connect() повертає -1)...
Ну не буду я вам зараз розказувати шо вона повинна робити і як, бо то багато розповідати, а паше вона так як треба тому що сокети конектяться і я можу отримати любу інформацію з сервреа.
Власне людина каже, що в неї телнет до гугла приєднується, а його програма не хоче.Висновок: Помилка в програмі.Коли ж на це зауваження було зазначено, що конкверор теж криво працює - я попросив подивитися в налаштування проксі.В результаті мені висунули обвинувачення, що я не знаю, що таке проксі сервер.Враження: Людина не знає - чого хоче. А ще косить під кодера (прошу вибачення, але дістало), при чому невдало Зажурений
Я щось ніц не розумію. То вона працює - то вона не працює... А може вона від настрою залежить?
Шановний, повторюю ше раз до чого тут проксі, вмене інет працює напряму а не через проксі. І не треба мені хамити ви лізете в речі в яких не розбераєтесь і ще починаєте хамити, а під кодера я зовсім не кошу.
Я вже не маю сили повторювати почитайте вище пости коли вона працює а коли ні, а якшо не зрозумієте ну тоді вибачайте, тут я вже безсилий.
Але Ви в них розбираєтесь, як я бачу, ще гірше. І хамити почали першим.
Ти диви, спочатку намагаєшся допомогти, а потім ще й винний лишишся.
Та ні просто якшо людина задає такі питнання то зрозуміло шо вона не розуміє цього, я б на його місці просто нічого тоді не радив.А на рахунок проблеми то я її вирішив ось знайшов на фрумі http://lafox.net/support/index.php?s=d68f4a22e988cfa652aded666d43e200&showtopic=16790&pid=151360&st=0&#entry151360 де така сама проблема як в мене.