Автор Гілка: Дивина з konqueror і сокетами  (Прочитано 9990 раз)

Відсутній Andy Borovy

• Кореспондент
  • дописів: 139
  • Працюю там, де цікаво
Re: Дивина з konqueror і сокетами
« Відповідей #15 : 2007-10-04 13:54:36 »
Цитата
А ваша програма може приєднатися до того ж гуглу? Не теоретично, а практично. (Там треба тільки адресу і порт змінити і перекомпілювати) Усмішка
Так вона приєднується і працює нормально з тим же гуглом, але на роботі а не вдома
А вдома?
Цитата
Цитата
І все-таки я б подивився у налаштування проксі...
Тому що, телнет, якому проксі потрібен (наскільки я знаю) - працює нормально (принаймні з того, що я бачу).
Ви хоч розумієте шо таке проксі для чого воно і як воно працює? Я бачу шо зовсім не розумієте, ну навіщо тоді щось радите?
Ну взагалі-то на основі тієї інформації, яку Ви подаєте взагалі важко щось конкретно відповісти. Перечитайте свої пости, і подумайте, чому Вам ніхто не може дати конкретної відповіді. Це по-перше. По-друге, звісно, що Ви крутий хакер, який розбирається в сокетах, http й інших протоколах та тонкощах мережевого програмування. Як Ви можете задавати таке питання - мені взагалі тоді незрозуміло. По-третє. Ми зараз говоримо про з'єднання Вашої домашньої машини, чи робочої? По-четверте. Просили викласти код програми (ніхто нічого у Вас красти не буде, не хвилюйтеся), однак Ви цього не зробили.

Висновок: Якщо Вам допомога не потрібна, не просіть про неї, а якщо потрібна - то подайте нам будь-ласка максимум інформації, щоб ми могли допомогти.
Без уст я іронічний жах,
Що упирем ікластим став би
З очима ніжними кульбаби,
Якби не очі в дзеркалах.

Відсутній sicheslav

• Новачок
  • *
  • дописів: 31
  • It's my Life...
« Відповідей #16 : 2007-10-04 14:18:37 »
>Висновок: Якщо Вам допомога не потрібна, не просіть про неї, а якщо потрібна - то подайте нам будь-ласка максимум інформації, щоб ми могли допомогти.

Ну і на всяк випадок(я розумію що ми ж тут всі не хакери, а лише вчимося ;), та всеж ) - прочитайте  як правильно задавати питання http://www.anri.kiev.ua/smart-questions-ru.htm(ru) (цікава річ, треба буде зайнятись якось  українським її перекладом)
Завжди і всюди для Добра!

Відсутній patriotyk

• Новачок
  • *
  • дописів: 13
  • I Love YaBB 2!
« Відповідей #17 : 2007-10-04 15:57:13 »

Цитата
А ваша програма може приєднатися до того ж гуглу? Не теоретично, а практично. (Там треба тільки адресу і порт змінити і перекомпілювати) Усмішка
Так вона приєднується і працює нормально з тим же гуглом, але на роботі а не вдома
Цитата
А вдома?
Бляха ну так жеж написано шо вдома не працює і вже не перший раз пишу вдома НЕ ПАШЕ а на роботі ПАШЕ.
Цитата
Ну взагалі-то на основі тієї інформації, яку Ви подаєте взагалі важко щось конкретно відповісти. Перечитайте свої пости, і подумайте, чому Вам ніхто не може дати конкретної відповіді. Це по-перше. По-друге, звісно, що Ви крутий хакер, який розбирається в сокетах, http й інших протоколах та тонкощах мережевого програмування. Як Ви можете задавати таке питання - мені взагалі тоді незрозуміло. По-третє. Ми зараз говоримо про з'єднання Вашої домашньої машини, чи робочої? По-четверте. Просили викласти код програми (ніхто нічого у Вас красти не буде, не хвилюйтеся), однак Ви цього не зробили.
А ви не могли подумати шо не відповідають тому шо складне питання, і яке ні в кого тут ше не траплялось. Я ніде не казав шо я крутий хакер, просто ви мабуть думаєте шо я кийсь такий собі шо перший раз взявся за прграмування сокетів якусь дурну помилку зробив і вирішив написати на форумі, при чому написав якось так не зрозуміло, шо якшо би я написав так як треба то любий би відповів і зразу мені дав відповідь. Але розумієте проблема не в моїй програмі це я вам кажу на 100% бо вона працює навіть в вінді скопіленою під Cygwin. І тому я вирішив написати на форумі бо думав шо тут є хтось хто більше за мене розберається в цьому або вже траплялась така річ.

Відсутній Andy Borovy

• Кореспондент
  • Працюю там, де цікаво
« Відповідей #18 : 2007-10-04 17:02:53 »
Цитата
Цитата
А вдома?
Бляха ну так жеж написано шо вдома не працює і вже не перший раз пишу вдома НЕ ПАШЕ а на роботі ПАШЕ.
Що значить паше? Яким чином ви перевіряли?
Цитата
Цитата
А ви не могли подумати шо не відповідають тому шо складне питання, і яке ні в кого тут ше не траплялось. Я ніде не казав шо я крутий хакер, просто ви мабуть думаєте шо я кийсь такий собі шо перший раз взявся за прграмування сокетів якусь дурну помилку зробив і вирішив написати на форумі, при чому написав якось так не зрозуміло, шо якшо би я написав так як треба то любий би відповів і зразу мені дав відповідь.
Ну власне ви самі відповіли на своє запитання. Так, я вважаю, що Вам не вистачає:
а) поваги до співрозмовників
б) уміння чітко формулювати питання
в) терпеливо і чітко давати відповіді
Цитата
Але розумієте проблема не в моїй програмі це я вам кажу на 100% бо вона працює навіть в вінді скопіленою під Cygwin. І тому я вирішив написати на форумі бо думав шо тут є хтось хто більше за мене розберається в цьому або вже траплялась така річ.
1) Що я думав - я Вам написав.
2) Якщо ваша правильна програма не працює - значить вона не правильна.
3) Ви код покажете, чи і далі будемо стріляти по горобцях з гармати?
« Змінено: 2007-10-04 17:04:07 від AndyBorovy »
Без уст я іронічний жах,
Якби не очі в дзеркалах.

Відсутній patriotyk

• Новачок
  • *
  • I Love YaBB 2!
« Відповідей #19 : 2007-10-04 17:48:09 »
Цитата
Що значить паше? Яким чином ви перевіряли?
Ну не буду я вам зараз розказувати шо вона повинна робити і як, бо то багато розповідати, а паше вона так як треба тому що сокети конектяться і я можу отримати любу інформацію з сервреа.

Цитата
Ну власне ви самі відповіли на своє запитання. Так, я вважаю, що Вам не вистачає:
а) поваги до співрозмовників
б) уміння чітко формулювати питання
в) терпеливо і чітко давати відповіді
а) Я з повагою ставлюсь до співрозмовника.
б) Так можливо з лаконічністю в мене невеличкі проблеми.
в) Мене просто дратує деколи коли по пять раз кажу одне і те саме а мені кажуть якусь фігню в чому людина не має поняття
Цитата
2) Якщо ваша правильна програма не працює - значить вона не правильна.
3) Ви код покажете, чи і далі будемо стріляти по горобцях з гармати?
На моїй ситемі не працє не тільки моя програма а й інші шо по рацюють з інтернетом(але не всі) можливо ви скажете шо конкверор також криво з мережеб працює. Це однозначно проблема в системі.

Відсутній noddeat

• Кореспондент
  • дописів: 197
« Відповідей #20 : 2007-10-04 18:02:49 »
patriotyk, ви написали так багато тексту, але ніц по суті.
викладіть вивід ifconfig, top (htop) та що каже звичайний telnet, можливо ping/traceroute знадобиться. Код програми викладіть хоча б той шматок, що з’єднується з сокетом. Вимкніть firewall, може в ньому проблема, спробуйте з і без фаєрволом.

Телепатів на форумі немає, як ви вже зрозуміли.

PS якщо ви не хочете цього робити - вперед в папку /etc - порівняйте, яка різниця в налаштуваннях на роботі і вдома.
« Змінено: 2007-10-04 18:04:07 від noddeat »
Filenames are infinite in length, where infinity is set to to 255 characters. Peter Collinson, "The Unix File System"

Відсутній Cthulhu

• Кореспондент
  • дописів: 183
« Відповідей #21 : 2007-10-04 18:16:14 »
М-дя.

M:* користувачу patriotyk згідно п.п. 2 і 3

Може, почнете перечитувати свої повідомлення, перед тим, як їх надсилати? А заодно перевіряти орфографію.

Особисто мені ваші дампи кори головного мозку осилювати дуже важко. Будьте добрі, проявіть повагу до людей, що намагаються вам допомогти. Ми не на філологічному факультеті, але треба мати совість.

Відсутній Andy Borovy

• Кореспондент
  • Працюю там, де цікаво
« Відповідей #22 : 2007-10-04 20:56:10 »
patriotyk, ви написали так багато тексту, але ніц по суті.
викладіть вивід ifconfig, top (htop) та що каже звичайний telnet, можливо ping/traceroute знадобиться. Код програми викладіть хоча б той шматок, що з’єднується з сокетом. Вимкніть firewall, може в ньому проблема, спробуйте з і без фаєрволом.

Телепатів на форумі немає, як ви вже зрозуміли.

PS якщо ви не хочете цього робити - вперед в папку /etc - порівняйте, яка різниця в налаштуваннях на роботі і вдома.
Власне людина каже, що в неї телнет до гугла приєднується, а його програма не хоче.
Висновок: Помилка в програмі.
Коли ж на це зауваження було зазначено, що конкверор теж криво працює - я попросив подивитися в налаштування проксі.
В результаті мені висунули обвинувачення, що я не знаю, що таке проксі сервер.
Враження: Людина не знає - чого хоче. А ще косить під кодера (прошу вибачення, але дістало), при чому невдало :(
Без уст я іронічний жах,
Якби не очі в дзеркалах.

Відсутній Andy Borovy

• Кореспондент
  • Працюю там, де цікаво
« Відповідей #23 : 2007-10-04 21:09:21 »
В мене така штука, я пишу одну програмку яка ... зразу каже шо не можливо підключитись до сторінки, також апач перестав стартувати і саме головне мій проект не працює(функція connect() повертає -1)...

Ну не буду я вам зараз розказувати шо вона повинна робити і як, бо то багато розповідати, а паше вона так як треба тому що сокети конектяться і я можу отримати любу інформацію з сервреа.

Я щось ніц не розумію. То вона працює - то вона не працює... А може вона від настрою залежить?  8-) 8-) 8-)

Прошу вибачення, мене вже бере дурка  ;D ;D ;D  :D :D :D
Без уст я іронічний жах,
Якби не очі в дзеркалах.

Відсутній patriotyk

• Новачок
  • *
  • I Love YaBB 2!
« Відповідей #24 : 2007-10-04 22:48:52 »
Цитата
Власне людина каже, що в неї телнет до гугла приєднується, а його програма не хоче.
Висновок: Помилка в програмі.
Коли ж на це зауваження було зазначено, що конкверор теж криво працює - я попросив подивитися в налаштування проксі.
В результаті мені висунули обвинувачення, що я не знаю, що таке проксі сервер.
Враження: Людина не знає - чого хоче. А ще косить під кодера (прошу вибачення, але дістало), при чому невдало Зажурений
Шановний, повторюю ше раз до чого тут проксі, вмене інет працює напряму а не через проксі. І не треба мені хамити ви лізете в речі в яких не розбераєтесь і ще починаєте хамити, а під кодера я зовсім не кошу.
Цитата
Я щось ніц не розумію. То вона працює - то вона не працює... А може вона від настрою залежить?
Я вже не маю сили повторювати почитайте вище пости коли вона працює а коли ні, а якшо не зрозумієте ну тоді вибачайте, тут я вже безсилий.

Praporshic

• Гість
« Відповідей #25 : 2007-10-04 23:12:23 »
Шановний, повторюю ше раз до чого тут проксі, вмене інет працює напряму а не через проксі. І не треба мені хамити ви лізете в речі в яких не розбераєтесь і ще починаєте хамити, а під кодера я зовсім не кошу.
Але Ви в них розбираєтесь, як я бачу, ще гірше. І хамити почали першим.
Я вже не маю сили повторювати почитайте вище пости коли вона працює а коли ні, а якшо не зрозумієте ну тоді вибачайте, тут я вже безсилий.
Ти диви, спочатку намагаєшся допомогти, а потім ще й винний лишишся.

Може хоч трохи інформації надасте, доки до бану не відправили?
« Змінено: 2007-10-04 23:13:24 від Praporshic »

Відсутній Cthulhu

• Кореспондент
  • дописів: 183
« Відповідей #26 : 2007-10-04 23:14:16 »
M:** користувачу patriotyk як рецидив п.2 після попередження. З врахуванням попередньої нагороди вже цілий +

Відсутній patriotyk

• Новачок
  • *
  • I Love YaBB 2!
« Відповідей #27 : 2007-10-05 01:48:55 »
Цитата
Але Ви в них розбираєтесь, як я бачу, ще гірше. І хамити почали першим.
По чому ви це побачили? А на рахунок хамити, я перечитав пости вище і можливо дійсно я трохи чогось гостро відповідав(вибачаюсь кого образив) просто чогось роздратувався коли я запитав одне а мені почали задавати питання не по суті ну типу про локалгост і про то шо якшо апач не включений то він відповідати не буде(ніби це не зрозуміло шо інакше бути не може).
Цитата
Ти диви, спочатку намагаєшся допомогти, а потім ще й винний лишишся.
Та ні просто якшо людина задає такі питнання то зрозуміло шо вона не розуміє цього, я б на його місці просто нічого тоді не радив.
А на рахунок проблеми то я її вирішив ось знайшов на фрумі http://lafox.net/support/index.php?s=d68f4a22e988cfa652aded666d43e200&showtopic=16790&pid=151360&st=0&#entry151360 де така сама проблема як в мене.
« Змінено: 2007-10-05 01:49:19 від patriotyk »

Відсутній Andy Borovy

• Кореспондент
  • Працюю там, де цікаво
« Відповідей #28 : 2007-10-05 08:56:06 »
Та ні просто якшо людина задає такі питнання то зрозуміло шо вона не розуміє цього, я б на його місці просто нічого тоді не радив.
А на рахунок проблеми то я її вирішив ось знайшов на фрумі http://lafox.net/support/index.php?s=d68f4a22e988cfa652aded666d43e200&showtopic=16790&pid=151360&st=0&#entry151360 де така сама проблема як в мене.
І тепер Ваша програма правильно працює? ;)
Без уст я іронічний жах,
Якби не очі в дзеркалах.

Відсутній sicheslav

• Новачок
  • *
  • дописів: 31
  • It's my Life...
« Відповідей #29 : 2007-10-05 09:05:05 »
Ну от... А проблем аж на 2 сторінки  ;D. На майбутнє, пане Патріотику: прочитайте ту статтю що  я порекомендував щоби таких проблем не виникало (ну або хоч трохи ВЧІТЬСЯ ЗАДАВАТИ ПИТАННЯ).  Або просто порівняйте ;) поставлене питання на лафоксі і ваше...
Завжди і всюди для Добра!