Зніс старі кеди, оновив свій дистр до experimental, проспостерігав успішне встановлення вищеназваних продуктів (КДЕ4.1 + ООо3
Таки взулися...1 - Гм. Наче жовтень показує, міняв недавно батерейку, виставляв.2 - Зносив же.3 - Гм.ЦитатаЗніс старі кеди, оновив свій дистр до experimental, проспостерігав успішне встановлення вищеназваних продуктів (КДЕ4.1 + ООо34 - Гггг. Якби не Лисовенко з Даниленком на вашому шляху до пана Шафоростова, билася-б його голова у ваші шузи...4.1 - Я КДЕ поюзаю і без перекладу. Або попрошу у вас українського, ви-ж не пожалієте, я-ж не "тирю".
Xsession: X session started for root at неділя, 25 травня 2008 20:17:37 +0300Xsession: X session started for root at четвер, 26 червня 2008 23:13:07 +0300
> Поздравления! Но древность гнома и кде как-то наводят на мысли о латентной дебиановщине... Сергей, мы не гонимся за новомодными фичами. Зачем пользователей заставлять работать на нестабильных новых версиях KDE? Ради красноглазого фанатизма, что у него последняя, ужасно локализованная версия? © Skull
Наприклад, у минулотижневій версії experimental було поламано залежності від Qt: http://lists.debian.org/debian-kde/2008/10/msg00023.html для KDE 4.1.2
дивно.... в мене примірка взагалі пройшла без проблем, навіть kde3 не зносив, стоять паралельно дві пари кедів, і проги одних запускаються в інших. правда проблеми зі звуком у wine.
Ну ше трохи полахав з желатинових вікон. А іконки роб. столу і панелі як аплети дійсно харить! Хоча їх можна тягати як захочеш але вже не так просто як колись.
Або prapor мені неправду сказав, або tarasian666 лукавить. Будьте добрі, хвотку display manager з відкритим меню, де вказані всі доступні середовища. Чи як ви обираєте між 3-ми і 4-ми?
Цитата: Owl від 2008-10-31 13:34:33Або prapor мені неправду сказав, або tarasian666 лукавить. Будьте добрі, хвотку display manager з відкритим меню, де вказані всі доступні середовища. Чи як ви обираєте між 3-ми і 4-ми?У SuSE 11 таке працює - бачив. А от у Debian в мене таке не вийшло (та й не дуже намагався). Aptitude вперто зніс треті та встановив четверті.
Якщо підкажете, як зробити з входу через kdm знімок (фотографувати монітор якось опортуністично), запощу, як це виглядає.
... та під'єднання по VNC?
# Xnest -query localhost :1