sudo apt-get install nvidia-glx-185
Поставив Ubuntu 9.10, і через деякий час вона кожного дня почала «лізти в очі» зі своїм менеджером оновлень, пропонуючи скачати 191 новий пакет. Система виявилась-таки терплячішою за мене, і я змушений був піти на поступки і запустити оновлення. На виході я отримав таку ситуацію.1. 300 мегабайт трафіку пішли в небуття.2. У менеджері завантажень з’явились додаткові рядки. Окрім версії 2.6.31.14 з’явилась 2.6.31.21.3. Старіша версія працює, як і раніше, а нова — тільки в безпечному режимі, бо Gnome «лежить».4, У дієздатній версії знов нахабно й невгамовно заявляє про свої права менеджер оновлень із пропозицією викачати все ті ж дві сотні пакетів.У зв’язку з цим маю кілька запитань.1. Навіщо мені на комп’ютері дві версії однієї системи?2. Що робити з неробочою версією?3. Як мені укоськати апетити менеджера оновлень?
4, У дієздатній версії знов нахабно й невгамовно заявляє про свої права менеджер оновлень із пропозицією викачати все ті ж дві сотні пакетів.
Спробуйте встановити драйвер так:Код:sudo apt-get install nvidia-glx-185
Витріть відповідні рядки з /etc/default/grub
Вилучіть пакунок з новим ядром.
Схоже на те, що оновлення не спрацювало. Пакети викачались, але не інсталювались. Можливо процес оновлення був перерваний. Це означає, що його ще раз треба повторити
ЦитатаВитріть відповідні рядки з /etc/default/grubТам ніяких таких рядків нема. Там лиш те, що стосується таймаута й запуска за замовчуванням.ЦитатаВилучіть пакунок з новим ядром.Напишіть, будь ласка, докладніше.
У наступній версії системи вперше в історії операційних систем Центр керування Mandriva буде портовано в Ubuntu 10.10.
Цитата: yurchor від 2010-06-04 08:01:43У наступній версії системи вперше в історії операційних систем Центр керування Mandriva буде портовано в Ubuntu 10.10.Це жарт?
Не оновлюйтесь.Закоментуйте всі записи з /etc/apt/sources.list та sources.list.d і матимете стабільну поточну систему. Втрата оновлень безпеки та багфікси вас здається не повинні сильно схвилювати.
закоментуйте всі записи з /etc/apt/sources.list та sources.list.d і матимете стабільну поточну систему.
прецінь, в System -> Administration -> Software Sources є вкладка «Updates», де оновлення можна вимкнути, або робити тільки оновлення безпеки, або перевіряти їх рідше.
треба видалити розділ з Убунту на вінчестері й більше нею не користуватися.