Тоді зрозуміло В минулій версії 10.04 піктограма була відображала стан розкладки: uk/ru/en - просто напис із двох літер. Тепер на цьому місці просто зображення-піктограма клавіатури. Функціонал піктограми здається лишився незмінний - лівий клік викидає меню з пропозицією вибрати розкладку. Я хотів би візуально бачити на екрані який зараз в мене стан розкладки та які символи будуть з’являтись під час набору тексту.1. використовую 3 розкладки: укр, рос, англ.2. перемикаю alt+shift (лівий)
Цитата: Axiom від 2011-11-01 15:40:26Тоді зрозуміло В минулій версії 10.04 піктограма була відображала стан розкладки: uk/ru/en - просто напис із двох літер. Тепер на цьому місці просто зображення-піктограма клавіатури. Функціонал піктограми здається лишився незмінний - лівий клік викидає меню з пропозицією вибрати розкладку. Я хотів би візуально бачити на екрані який зараз в мене стан розкладки та які символи будуть з’являтись під час набору тексту.1. використовую 3 розкладки: укр, рос, англ.2. перемикаю alt+shift (лівий)Зрозуміло. Питав, бо думав спочатку зробити все командою з командного рядка, але можна обійтися без того. Перша проблема виправляється повторним додаванням аплету індикатора на панель.
З другою можна впоратися налаштуваннями (Система -> Налаштування -> Клавіатура). Далі десь так.
Гаразд. На позначку розкладки не вистачає місця (її перекриває інший індикатор). Доведеться встановлювати прапорці. Якщо інструкція незрозуміла, я спробую взавтра для вас перекласти.
Цитата: yurchor від 2011-11-02 23:15:24Гаразд. На позначку розкладки не вистачає місця (її перекриває інший індикатор). Доведеться встановлювати прапорці. Якщо інструкція незрозуміла, я спробую взавтра для вас перекласти.Прапорці поклав в папку, чекбокс відмітив. Дійшов до ситуації «If you don\'t see the flag images right away just change your input language or switch icon themes to refresh the icons.».Можете пояснити що є «switch icon themes»?
Step 1: On the PPA's overview page, look for the heading that reads Adding this PPA to your system. Make a note of the PPA's location, which looks like:ppa:gwibber-daily/ppa
Якщо попередню інструкцію вконав без проблем, то рядки ЦитатаStep 1: On the PPA's overview page, look for the heading that reads Adding this PPA to your system. Make a note of the PPA's location, which looks like:ppa:gwibber-daily/ppaне знаю як розуміти. Можете підказати куди що змінювати щоб це встановини? І взагалі що це за шаманство - що це я буду встановлювати?
Цитата: Axiom від 2011-11-09 13:35:35Якщо попередню інструкцію вконав без проблем, то рядки ЦитатаStep 1: On the PPA's overview page, look for the heading that reads Adding this PPA to your system. Make a note of the PPA's location, which looks like:ppa:gwibber-daily/ppaне знаю як розуміти. Можете підказати куди що змінювати щоб це встановини? І взагалі що це за шаманство - що це я буду встановлювати?Встановлювати у Центрі програм. Це шаманство називається «встановлення програмного забезпечення зі сторонніх сховищ, які не підтримуються компанією Canonical».
Цитата: yurchor від 2011-11-09 14:40:02Цитата: Axiom від 2011-11-09 13:35:35Якщо попередню інструкцію вконав без проблем, то рядки ЦитатаStep 1: On the PPA's overview page, look for the heading that reads Adding this PPA to your system. Make a note of the PPA's location, which looks like:ppa:gwibber-daily/ppaне знаю як розуміти. Можете підказати куди що змінювати щоб це встановини? І взагалі що це за шаманство - що це я буду встановлювати?Встановлювати у Центрі програм. Це шаманство називається «встановлення програмного забезпечення зі сторонніх сховищ, які не підтримуються компанією Canonical».Зрозумів. В центрі програм полазив, але все рівно не зрозуміло як і що встановити.
Блін, якось я мабуть погано формулюю свої питання, бо отримую очевидні відповіді які і сам знаю Давайте тоді так:1) Встановіть «gstyle» - що це таке?
2) навіщо його ставити?
3) коли я відкрию Центр програм -> Зміни -> Джерела програмного забезпечення -> Інше програмне забезпечення та натисну «Додати» - що саме треба вписувати та що має змінитись?
ppa:s-lagui/ppa
4) за інструкцією звідси далі мені треба «Replace ppa:user/ppa-name with the PPA's location that you noted above.». Звідки брати інформацію яку я маю вставити замість «ppa:user/ppa-name»?Поки що більше питань наче немає. Наперед дякую.