яка служба чи ще що по дефолту займається монтуванням дисків/флешок/іншого в Федорі/Гномі?
Тепер на десктоп виведено тільки ті, що не перелічені у fstab - тобто вони монтуються автоматично.
p.s. всі розділи, що потрібно, є в фстабі і автоматично монтуються системою.
Тепер на десктоп виведено тільки ті, що не перелічені у fstab - тобто вони монтуються автоматично. Отже, у мене питання - хто цим займається і як це налаштувати. Бо я навіть не знаю, який сервіс копати.
UUID=b5a40e18-82c8-4627-9b52-bed7a60d963e / ext3 defaults 1 1tmpfs /dev/shm tmpfs defaults 0 0devpts /dev/pts devpts gid=5,mode=620 0 0sysfs /sys sysfs defaults 0 0proc /proc proc defaults 0 0UUID=5ce25552-6b1f-4544-a673-1efbacb95725 swap swap defaults 0 0/dev/sda9 /mnt/work vfat defaults,umask=0 0 0/dev/sdb9 /mnt/nya vfat defaults,umask=0 0 0/dev/sdb8 /mnt/img vfat defaults,umask=0 0 0/dev/sdb5 /mnt/music vfat defaults,umask=0 0 0/dev/sdb6 /mnt/films vfat defaults,umask=0 0 0/dev/sdb7 /mnt/store vfat defaults,umask=0 0 0/dev/sr0 /media/cdrom iso9660 ro,noauto,users 0 0 /dev/sr1 /media/cdrom1 iso9660 ro,noauto,users 0 0
Цитата: Kovyar від 2009-04-02 01:17:31яка служба чи ще що по дефолту займається монтуванням дисків/флешок/іншого в Федорі/Гномі?Ніяка, то наутілус сам монтує, а служби йому лише допомагають. Той же HALd лише збирає і обробляє інформацію про залізяччя.Цитата: Kovyar від 2009-04-02 01:17:31Тепер на десктоп виведено тільки ті, що не перелічені у fstab - тобто вони монтуються автоматично. А в бічній панелі Наутілуса при цьому що робиться?Цитата: Kovyar від 2009-04-02 01:17:31p.s. всі розділи, що потрібно, є в фстабі і автоматично монтуються системою. А ви точно не забули в потрібних місцях noauto попрописувати?
Одразу скажу, що при зміні монтування дисків до /media/somefolder значки з'являються.
Немає в мого наутілуса бічної панелі.
ЦитатаОдразу скажу, що при зміні монтування дисків до /media/somefolder значки з'являються.ну так і задумано змініть точки монтування, і будуть вам значки.ЦитатаНемає в мого наутілуса бічної панелі.View -> Side paneабо натисніть F9.крім того, ця бічна панель є в усіх діалогах відкриття/збереження файлів у GTK-програмах.
у мене взагалі наутілус не браузер, а тільки файловий менеджер чомусь
Цитатау мене взагалі наутілус не браузер, а тільки файловий менеджер чомусьтипун вам на язик! ще не вистачало, щоб він (недо-)браузером був. слава %godname%, в KDE4 замінили комбайн на просто файловий менеджер.я щось не розумію: у вас федора 10, і немає бічної панелі (side pane) в наутілусі? не вірю!
Спробуйте відкрити "Правка->Параметри" і закрити після цього Наутілус. Після цього в мене запрацювала бічна панель. Цей глюк я помітив на двох різних лінухах: Debian Lenny та Mandriva 2009 One. Та й у Федорі таке ніби було першого разу. *SCRATCH*
я щось не розумію: у вас федора 10, і немає бічної панелі (side pane) в наутілусі? не вірю!
Цитата: Kovyar від 2009-04-04 01:00:40я щось не розумію: у вас федора 10, і немає бічної панелі (side pane) в наутілусі? не вірю! істинно так. Nautilus 2.24.2. Давати скріншот?