Аналогічно. Але ставив десяту, а там оновлювався до леопарда. Тільки щось не розумію, де там xorg.conf вони закопали. Бо розкладку можна налаштувати у графічній гнопанелі, але на інші графічні середовища воно не поширюються, це знову новітні технлогії?
Ще одне, так, дрібниця - немає "тонкої" настройки compiz. Не знайшов ніде в пактах compiz-settings-manager'а
також мені не зрозуміло, навіщо потрібен xorg.conf: усе чудово працює і без нього.
навіщо вам інші графічні середовища? ви ж користуєтесь якимось одним, чи не так?
А я не розумію, навіщо його забирати, кому він заважає? Нехай буде. Це те саме, що CTRL+ALt+Backspace забрати з X.
Ще одну хрінь викинув. Вгадайте з 3-х раз яку. PulseAudio створює латентність в СЕКУНДИ! Дістав страшенно, бо я граюсь з музикою трохи. Просте видалнення його разом з залежностями залигило голу alsa, яка разом з jack'ом мне влаштовує. Кеди сатюкнулись трохи і самі перелізли на алсу. В гномі перевіряти лінь, та мабуть працює, нікуди воно не дінеться.
просто цікаво: а навіщо вам kdm та глюки, зв’язані з його використанням?
Взагалі, звуковий стек в лінуксі - це окрема розмова про нічні жахи...
Цитата: noddeat від 2009-06-23 17:48:37просто цікаво: а навіщо вам kdm та глюки, зв’язані з його використанням?Ваш безглючний gdm завішує через раз всю систему намертво в Ubuntu 9.04 при запуску паралельного сеанса нового користувача. З kdm нічого такого не пам'ятаю