І нема чого турбуватись за реферат -- система перманентно перебуватиме в робочому стані.
Всі реферати уже скопійовані на флешку.
emergy
Не зачіпайте Gentoo, бо з вашою нерозторопністю "по неясним вам причинам" кудись дінеться і Windows і все інше.
Цитата: Re. від 2009-05-24 03:11:33Сподіваюся, ви не мене запитуєте на предмет прочитання handsbook ... Звісно, вас стосувалось лише перше речення
Сподіваюся, ви не мене запитуєте на предмет прочитання handsbook ...
І взагалі, "Встановити один дистрибутив для того щоб на ньому встановлювати інший" - така філософія мені не подобається.
І одна маленька порада для початківців: дженту краще починати ставити з вже встановленого іншого дистрибутиву (чрутитись і бавитись). Все робиться так:1) ставимо якийсь інший дистр наприклад, Федору2) ...
Скажіть будь-ласка куди мені розпаковувати stage3-amd64-2008.0.tar.bz2 ?
Go to the mountpoint where you mounted your filesystem (most likely /mnt/gentoo): Code Listing 3.1: Going to the Gentoo mountpointКод: [Вибрати]# cd /mnt/gentoo......download the latest Portage snapshot......In the next step, we extract the Portage snapshot onto your filesystem. Make sure that you use the exact command; the last option is a capital C, not c.Code Listing 3.4: Extracting the Portage snapshotКод: [Вибрати]# tar xvjf /mnt/gentoo/portage-latest.tar.bz2 -C /mnt/gentoo/usr
# cd /mnt/gentoo
# tar xvjf /mnt/gentoo/portage-latest.tar.bz2 -C /mnt/gentoo/usr
З варіантом установки я уже оприділився - це буде Gentoo CD.Що по-вашому краще для встановлення Gentoo 2008.0 Minimal CD/InstallCD чи Gentoo 2008.0 LiveCD ?
Скажіть, будь-ласка, до якого місця ви дочитали підручник?
Скажіть, будь-ласка, які дії ви виконували перед тим, як розпаковували stage3 минулого разу?
Скажіть, будь-ласка, яким чином і куди ви розпаковували stage3 минулого разу?
що ви робили далі?
chroot
з чого було зроблено висновок, що щось пішло не так?
якби ви керувались згаданою інструкцією
Ось чому я рекомендую іншого дистра
4) монтуєм і чрутимся
То, зачекайте, DeepStyle та Gentoo на різних розділах жорсткого диску, а не на одному???
треба грохнути діпстайла
Цитата: Сергій Лисовенко від 2009-05-25 22:01:44треба грохнути діпстайлаЯ це й хочу зробити.
Цитата: Сергій Лисовенко від 2009-05-25 11:18:30Ось чому я рекомендую іншого дистраТак і зроблю, але Gentoo збираюсь встановлювати уже зараз. Варіант установки з уже встановленої системи я вибираю тому, що коли я встановлював Gentoo з Gentoo LiveCD, то під час компіляції ядра система зависала намертво. Ще я по гуглі порився і прочитав багато скарг на gentoo livecd, багато хто пише, що він глючний. І іще Gentoo LiveCD мені не подобається тим, що там нема fdisk і cfdisk (в консолі не спрацювали).