Опитування

Чи потрібні LOU анонімуси?

Так
18 (64.3%)
Ні
10 (35.7%)

Проголосувало: 25

Автор Гілка: Чи потрібні LOU анонімуси?  (Прочитано 13535 раз)

Відсутній yurchor

• Видавець
  • дописів: 3636
  • Grateful for our Iron Lung
    • Вікі користувачів KDE
Re: Чи потрібні LOU анонімуси?
« Відповідей #15 : 2007-11-09 17:05:01 »
З анонімусами веселіше! А флейми Ви, панове, і так здорові влаштовувати. Був би привід. :P

Краще б забанили жертв Стіва Джобса, а то їм неначе з контрольного центру по електродах, вживлених у мозок (iElectro), переслали команду тролити на всіх форумах з Linux. :)
Try to reach you before winter comes
Always a place for you in my heart
You're not alone
All used up
I'd give anything to talk to you

Відсутній Cthulhu

• Кореспондент
  • дописів: 183
« Відповідей #16 : 2007-11-14 17:07:09 »
"Ітак, ітогі подвєдьом...", принаймні за тиждень. Картина громадської думки вже більш-менш зрозуміла. Думаю, можна вносити анонімусів в TODO-list (чи то пак, план розробки - як кому більше подобається).

Відсутній Ign1111

• Письменник
  • дописів: 829
  • Linux 4ever!
« Відповідей #17 : 2007-11-14 23:46:48 »
А воно Вам потрібно? Дописи анонимусов дозволені зазвичай на форумах, яким не вистачає користувачів. Великої різниці нема від того розвиненому форуму від тих анонімусов, тільки модераторам зайва робота. Якщо мені ліньки зареєструватися, то нічого путьнього я не напишу, тай взагалі я довго на такому форумі не затримаюсь. Якщо мене зацікавив форум, чи я довгий час на нього вештаюсь, то зареєструватися не проблема... Якщо я захочу лишитися анонімусом, то я зареєструюсь під іншим прізвиськом... Але це так...

Але що більше всього буде напрягати, так це те, що зареєстровані користувачі помилившись бравзером або чимось іншим, будуть писати від анонімуса, а потім волати, що попередній допис був їхнім... А воно нам потрібно?
Linux. The future is open.

Відсутній Cthulhu

• Кореспондент
« Відповідей #18 : 2007-11-15 01:14:51 »
А воно Вам потрібно? Дописи анонимусов дозволені зазвичай на форумах, яким не вистачає користувачів. Великої різниці нема від того розвиненому форуму від тих анонімусов, тільки модераторам зайва робота. Якщо мені ліньки зареєструватися, то нічого путьнього я не напишу, тай взагалі я довго на такому форумі не затримаюсь. Якщо мене зацікавив форум, чи я довгий час на нього вештаюсь, то зареєструватися не проблема... Якщо я захочу лишитися анонімусом, то я зареєструюсь під іншим прізвиськом... Але це так...
Подивіться, будь-ласка, стастику зареєстрованих користувачів. Їх є дуже багато без жодного повідомлення, трохи менше - з одним-двома. Дозвіл на анонімні дописи про переведе користувачів цього класу у категорію анонімусів. Найактивніші користувачі цього навіть не помітять. Єдине чого можна очікувати - збільшення кількості питань про таємниче зникнення іконок.

Далі, є друга категорія - активні читачі. Я точно знаю, що таких людей досить багато, і серед них є дуже кваліфіковані люди. Вони, теоретично, могли б висловити цікаву думку в дискусії, дати гарну пораду тощо, але не люблять брати активну участь у всяких мережевих громадах. На активність форуму це також вплине несильно, але конкретна користь з того буде.

Третя категорія - тролі. Зараз вони реєструються, видають максимум кілька десятків провокативних повідомлень, з хамством і порушенням правил, і зникають навіки. Кількість таких орлів, звичайно, зросте, бо їм не треба буде осилювати реєстрацію, а якість їх впаде. Сюди ж можна віднести всяких флудерів, що будуть приходити висловити свою "фе" з приводу правил форуму, розвести нацпол, написати якийсь маразм в балачках, ну і тому подібне... Це, без сумніву, збільшення навантаження на модераторів. Знадобляться нові люди, але з цим, впевнений, проблеми не буде. Я й зареєстрованих тролів не дуже жалію. Анонімні ж коментарі будуть модеруватись без жодних пояснень.

Але що більше всього буде напрягати, так це те, що зареєстровані користувачі помилившись бравзером або чимось іншим, будуть писати від анонімуса, а потім волати, що попередній допис був їхнім... А воно нам потрібно?
Гм... а вам цінні зірочки, чи ідентичність пов'язана з ніком? Не бачу нічого поганого, якщо хтось раз помилиться і запостить з-під анонімуса (з капчею, ага...) Я абсолютно впевнений, що таке траплятиметься вкрай рідко.

Відсутній anatolijd

• Графоман
  • дописів: 325
« Відповідей #19 : 2007-11-15 15:10:37 »
Цитата
Подивіться, будь-ласка, стастику зареєстрованих користувачів. Їх є дуже багато без жодного повідомлення, трохи менше - з одним-двома.
шо да то да :)

я думаю, можна дозволити анонімні пости але не у всіх розділах.

Тому що деякі роздили є достатньо специфічними скажімо "Наш сайт і форум", "українізація", "переклади" - туди дописує відносно невелике коло людей які цілеспрямовано і професійно займаються даною темою. Їх треба шанувати і вберегти від читання всякого непідписаного "вєндєкапєц/якращезнаю/самдурак" що не стосується теми.

А загальні теми типу Питання щодо , Адміністрування , балачка - тут можна дозволити анонімні пости.
Скажімо місяць чи квартал, а там подивитись результат.

Відсутній Cthulhu

• Кореспондент
« Відповідей #20 : 2007-11-15 15:41:06 »
я думаю, можна дозволити анонімні пости але не у всіх розділах.
Прекрасна ідея. Михайло, це можна буде реалізувати з 2.2?

Відсутній Михайло Даниленко

• Адміністратор ЩОДО
  • Літератор
  • дописів: 1262
  • [Debian Stretch]
« Відповідей #21 : 2007-11-15 15:46:49 »
Це можна зробити й у 2.1.

Відсутній Cthulhu

• Кореспондент
« Відповідей #22 : 2007-11-15 16:58:54 »
Це можна зробити й у 2.1.
Ну і славно=)

ЗІ. Треба собі yabb локально вліпити, а то про фічі часто маю уявлення слабке...

Відсутній Михайло Даниленко

• Адміністратор ЩОДО
  • Літератор
  • дописів: 1262
  • [Debian Stretch]
« Відповідей #23 : 2007-11-16 01:41:02 »
Мдя. Покопався у капчі 2.1... Зовсім невесело.
Тут від малюнку взагалі нічого не залежить. Клієнт має всю потрібну інформацію, щоб згенерувати код. Навіть не звантажуючи малюнок.
У 2.2 хоч masterkey приладнали до цього діла...

Михайло Даниленко(Guest)

• Гість
« Відповідей #24 : 2007-11-16 04:02:20 »
Яка-не-яка, а якось працює.
Що ще від анонімусів залочити окрім новин, перекладів, українізації, смітнику, та deprecated?

Михайло Даниленко(Guest)

• Гість
« Відповідей #25 : 2007-11-16 04:07:24 »
А, ще: дозволяти їм файли долучати?
Поки заборонено.

Відсутній Олексій Лукін

• Кореспондент
  • дописів: 157
« Відповідей #26 : 2007-11-16 08:30:24 »
Та хай будуть! З ними кумеднішне :) Нприклад, можно безкарно обматюкати модераторів щоб сильно не задирали носа  ;D
--
WBR, Alex Lukin,
RIPE NIC HDL: LEXA1-RIPE

Відсутній miwa

• Літератор
  • дописів: 1111
« Відповідей #27 : 2007-11-16 11:12:06 »
Безкарно не можна робити нічого. А тим паче матюкати модераторів :) Завжди залишаються якісь сліди - логи, ІР-адреси співпадають, банальне порівняння стилю написання...
Читайте документацію - вона кермує.

Відсутній miwa

• Літератор
  • дописів: 1111
« Відповідей #28 : 2007-11-16 11:15:36 »
А, ще: дозволяти їм файли долучати?
Поки заборонено.
НМД, не варто дозволяти. Хто вже захоче файли долучати, той може й зареєструватись. Я так розумію, анонімусів дозволяєм для того, щоб хтось, пробігаючи, міг черкнути кілька рядків, а не щоб збільшувати собі клопотів та нервів.
Читайте документацію - вона кермує.

Cthulhu(Guest)

• Гість
« Відповідей #29 : 2007-11-16 12:39:02 »
Яка-не-яка, а якось працює.
Що ще від анонімусів залочити окрім новин, перекладів, українізації, смітнику, та deprecated?
Думаю, цього поки достатньо. Єдине зауваження - чи можна в новинах дозволити анонімні коментарі без дозволу на створенню новин?