Проголосувало: 25
А що таке троллінг і чим він корисний?
Аноніми будуть злити модераторів, а звичайні користувачі будуть хапати від них всілякі там зірочки, плюсики, знаки оклику. Який тоді сенс бути звичайним користувачем? Набиратись експіріенсу і отримувати левелап?
Я впринципі не проти, але тільки якщо для повідомлень анонімусів будуть відображатися відмітки про систему та браузер конкретного користувача (див., напр., сайт сусідів).
Цитата: cadca від 2007-11-08 17:04:10Я впринципі не проти, але тільки якщо для повідомлень анонімусів будуть відображатися відмітки про систему та браузер конкретного користувача (див., напр., сайт сусідів). Ну, не знаю, гіпотетично воно може й було б непогано, але практичної користі я в цьому бачу мало.
Цитата: Cthulhu від 2007-11-08 18:12:54Цитата: cadca від 2007-11-08 17:04:10Я впринципі не проти, але тільки якщо для повідомлень анонімусів будуть відображатися відмітки про систему та браузер конкретного користувача (див., напр., сайт сусідів). Ну, не знаю, гіпотетично воно може й було б непогано, але практичної користі я в цьому бачу мало.Ну як, ще один привід для флеймів та приколів (через user agent switcher) ніколи не буде зайвим. :-)
Ну як, ще один привід для флеймів та приколів (через user agent switcher) ніколи не буде зайвим. :-)
Цитата: Володимир Лісівка від 2007-11-08 18:40:48Ну як, ще один привід для флеймів та приколів (через user agent switcher) ніколи не буде зайвим. :-)Погляньте на список можливих значень юзер-агента Конкверора - охота відпаде такою дурницею займатися. На сайті сусідів я чогось такого не спостерігав. Може через те, що там лінукс поширеніший (принаймні в наукових установах).