За темою:
- я проти анонімусів, але це суцільно моя особиста думка (втім, на досвіді спостереження "ефекту відчуваної невідомості" що на LOR колись, що на OpenNet, куди запросили модератором, що по купі інших місць: людина, яка поважає своє ім'я, зазвичай більш цікавий та розумний співбесідник; а от потрафлювати тим, хто переплутав "волю" та -- як українською буде "вседозволенность"? -- не бачу сенсу).
- доволі цікаво у контексті останнього конструктивного обговорення щодо мов (де цілком послідовно зупинилися на тому, що LOU є LOU й немає сенсу міняти цей бік його політики); тобто якщо зменшення аудиторії за рахунок того нікого не лякає, то таке піклування анонімусами трохи дивне виходить
- IMCO ті, хто пропонує дозволити анонімний постинг, мають трошки морального обов'язку пропонувати себе у прибиральниць негативних наслідків цього;
- кажу це як людина, яка багато де пішла деінде, не маючі бажання реєструватися ще раз...
А я взагалі вважаю, що LOU треба перейти на якийсь більш легший двигун. Поточний являється застарілим і напрочуд громіздким
То зробіть, не пропонуйте. Поточний, як на мене, є досить легеньким. Залізяку я маю надію замінити на трохи більш жваву або за грудень, або вже на святах (сподівавсь у серпні, але проекти не дали -- вже є Woodcrest 5140 (2.33)/2Gb/2xSAS RAID).