Опитування

Чи потрібні LOU анонімуси?

Так
18 (64.3%)
Ні
10 (35.7%)

Проголосувало: 25

Автор Гілка: Чи потрібні LOU анонімуси?  (Прочитано 13533 раз)

Відсутній Володимир Лісівка

• Адміністратор ЩОДО
  • Видавець
  • дописів: 3820
  • Програміст
Re: Чи потрібні LOU анонімуси?
« Відповідей #45 : 2007-11-19 15:33:28 »
Нафіг=)) Краще вже свій написати...
Хто перший таку думку висунув, тому й реалізацією займатись  ::)

Edit:
Коли вже на те пішло:
Цитата
Результати 1 – 10 з приблизно 1,070 на запит icebb exploit. (0.07 сек)

У випадку YaBB купа посилань на форуми YaBB з обговоренням різних помилок у інших програмах. (До речі, yabb exploit дає втричі менше число ніж yabb exploits).
У випадку IceBB - конкретні скрипти для взлому IceBB. Причому скрипти для взлому IceBB написані на perl.  [smiley=laughing.gif]
[Fedora Linux]

Михайло Даниленко(Guest)

• Гість
« Відповідей #46 : 2007-11-19 15:57:10 »
Головною проблемою, у будь-якому випадку, буде перенести наявні повідомлення користувачів до нового рушія...
Принаймні, зі сторони YaBB тут проблеми не буде :). Наразі я з ними працюю звичайними bash-скриптами.

Praporshic

• Гість
« Відповідей #47 : 2007-11-19 18:24:10 »
Сміх-сміхом, але на хаскелі (чи іншій функціональщині) можна було б і спробувати щось створити 8-)

Не треба їсти мій мозок ;)

Михайло Даниленко(Guest)

• Гість
« Відповідей #48 : 2007-11-22 02:35:35 »
Flood:
Не треба їсти мій мозок ;)
Oh, my Brain!

Михайло Даниленко(Guest)

• Гість
« Відповідей #49 : 2007-11-25 04:52:39 »
Є пропозиція допиляти до працездатного на LOU стану оцей костиль, бо боти повернулись. На першоджерелі він працює, тут чомусь не завелось кілька місяців тому.
Тут не працює вивід у gif. Зробив в png.

Михайло Даниленко(Guest)

• Гість
« Відповідей #50 : 2007-11-25 05:25:09 »
Off-topic:
« Змінено: 2007-11-25 05:46:16 від ISBear »

Praporshic

• Гість
« Відповідей #51 : 2007-11-25 11:20:18 »
Тут не працює вивід у gif. Зробив в png.
Цілком може бути.

Відсутній gvy

• Письменник
  • дописів: 576
« Відповідей #52 : 2007-11-28 11:01:36 »
За темою:
- я проти анонімусів, але це суцільно моя особиста думка (втім, на досвіді спостереження "ефекту відчуваної невідомості" що на LOR колись, що на OpenNet, куди запросили модератором, що по купі інших місць: людина, яка поважає своє ім'я, зазвичай більш цікавий та розумний співбесідник; а от потрафлювати тим, хто переплутав "волю" та -- як українською буде "вседозволенность"? -- не бачу сенсу).
- доволі цікаво у контексті останнього конструктивного обговорення щодо мов (де цілком послідовно зупинилися на тому, що LOU є LOU й немає сенсу міняти цей бік його політики); тобто якщо зменшення аудиторії за рахунок того нікого не лякає, то таке піклування анонімусами трохи дивне виходить :)
- IMCO ті, хто пропонує дозволити анонімний постинг, мають трошки морального обов'язку пропонувати себе у прибиральниць негативних наслідків цього;
- кажу це як людина, яка багато де пішла деінде, не маючі бажання реєструватися ще раз...

А я взагалі вважаю, що LOU треба перейти на якийсь більш легший двигун. Поточний являється застарілим і напрочуд громіздким :(
То зробіть, не пропонуйте.  Поточний, як на мене, є досить легеньким.  Залізяку я маю надію замінити на трохи більш жваву або за грудень, або вже на святах (сподівавсь у серпні, але проекти не дали -- вже є Woodcrest 5140 (2.33)/2Gb/2xSAS RAID).