Дуже добре. Ніякої аргументації своїх варварських дій ви даёте, чого став і чи слід очікувати від купки членів, гордо називають себе "клубом за інтересами".бажаю вам якнайшвидшого зцілення.Конституція УкраїниСтаття 10. Державною мовою в Україні є українська мова. Держава забезпечує всебічний розвиток і функціонування української мови в усіх сферах суспільного життя на всій території України. В Україні гарантується вільний розвиток, використання і захист російської, інших мов національних меншин України. Держава сприяє вивченню мов міжнародного спілкування. Застосування мов в Україні гарантується Конституцією України та визначається законом. A: Переклав згідно п.п. 1.2
Даний форум є приватним. Ніхто Вас, авторе, сюди не тянув.Якщо прийшли самі - будьте добрі виконувати правила дісного ресурсу.
Здається, пацієнт таки дослухався моєї поради і нарешті зробив щось суспільно-корисне.
Цитата: Raven від 2008-12-05 21:49:40Здається, пацієнт таки дослухався моєї поради і нарешті зробив щось суспільно-корисне.а є url некрологу?
Цитата: DalekiyObriy від 2008-12-05 22:26:30Цитата: Raven від 2008-12-05 21:49:40Здається, пацієнт таки дослухався моєї поради і нарешті зробив щось суспільно-корисне.а є url некрологу?Сьогодні інтернет повниться некрологами. Я от думаю - до чого б це?..
Цитата: Raven від 2008-12-05 23:38:13Цитата: DalekiyObriy від 2008-12-05 22:26:30Цитата: Raven від 2008-12-05 21:49:40Здається, пацієнт таки дослухався моєї поради і нарешті зробив щось суспільно-корисне.а є url некрологу?Сьогодні інтернет повниться некрологами. Я от думаю - до чого б це?..десь роздавали книжечки з Конституцією?