Мені не подобається воно тим що HTML, CSS це про оформлення простих текстових документів і вони не призначалися для створення GUI чи складних макетів. Поки ти залишаєшся в межах таких документуів, то все ніби нормально а якщо потрібно створити щось складніше, то починаються хаки. Qt версії 5, наприклад, 2101 за допомогою яких можна створювати різномантні віджети і якщо тобі потрібна панель меню, то тримай компонент MenuBar з такими і такими методами і властивостями в такій і такій версії; менеджери розміщення дозволяють ялозити віджети по формі куди хочеш і як хочеш просто на раз–два, а в WWW… ой, а тут немає такої штуки як меню тому тобі доведеться або самому придумати як його створити з того що є або почитати статтю «20 і один спосіб створення меню в HTML». Потрібні модальні вікна? Таких тут теж немає, тому давай якось сам. І т.п. Ще оця прекрасна манера сайто будівельників писати скрипти: «вибрати десятий тег з класом _class, потім вибрати третій його нащадок який має бути div, потім ще якийсь тег з вказаним класом і нарешті тег p розташований на тому ж рівні що й попередній» і часто виходить так що якщо щось в HTML трохи змінюється, то потім доводиться довго шукати по скрптам що йому не подобається. Ще мене мені не подобається намагання web–сторінок якомога більше походити на програми. Не подобається переобтяження сайтів скрптами і картинками. Не подобається JavaScript і психоз навколо нього. Не подобається робота так званого програміста бо дуже мусиш бути і верстальщиком і дизайнером і скрипти писати як для броузера так і для серверу.