Веб технології то
Цитата: ps від 2026-02-10 21:10:42Після мабуть 15 років розробки Веб, моя відповідь - нічим.Ви своїм постом зізналися що Lunara17 і ви то одна й та сама людина )))І щоб зберегти рекламу ви її процитували (захистили від видалення модератором).Та ще й ... розпочали срач для збільшення уваги Гарна атака! Креативна.
Після мабуть 15 років розробки Веб, моя відповідь - нічим.
Ви тільки що написали що у вас ненависть до людей та цивілізації в цілому ))
До речі хотів у адміна запитати, чому цитату не почистив. Не знаю чи сьогодні гугл взагалі на таке клює, процитував бо очікував що буде видалено весь пост і хотів зберегти для меморіс.
Я ж не вічний, зараз лежу в лікарні. ШІ підкаже що робити треба і як.
А, побачив нарешті лінк в цитаті. Дякую за те, що видалили.
Є таке діло, теж маю форум і думаю кому його пристроїти на різний випадок. Недавно люди зі спільноти приютили на вій VPS, сміються, що вже не перший, хто намагається пристроїти "котят".
Форум LOU колись вже намагався дампнути через wget але він виявився завеликим. Буде шкода якщо упаде, тому тут не стільки модери потрібні скільки завчасний бекап, якась реплікація (для себе не вирішив питання бо в базі потрібно якийсь скрипт писати щоб чистив персональні облікові дані)
Так це напевно ваш форум.
По факту місцевих одиниці, що казати - якщо там альтернативні мережі то навіть в Інтернет людей майже немає онлайн. Власне цілком симпатичний і юзабельний сайт, де вісить анонс (DevZone) - теж пустує. Ірка пустує, і я так бачу що молодь вже по трохи забуває про форуми і взагалі різні такі старі формати. Сьогодні вже тг, матрікс, та всяке інше однопальцеве.
але чи б погодились ви зробити мережний інтерфейс на Yggdrasil, на I2P для поточного форуму?
формат Markdown
я давно писав за ІРv6, яке зроблено для кожного девайсу
а телефон як сервер
ipv6 незручний у використанні, та й досі після всіх promises того недостатньо без ipv4 мережі
так, Markdown support це те що потребує хоч трохи більш-менш сучасний форум при редагуванні постів
Хоча зараз думаю перебудуватись на Fediverse (соціальна взаємодія через ActivityPub) і формат Markdown (база знань), щоб ресурси легко інтегрувались через компілятори типу mdBook для створення вікі на інших сайтах. Бо знову таки, коли сайт/форум централізовані, то потрібні адмін, модер, думати кому його довірити після себе і тд. А так розшарив десь на Git за ліцензією MIT і користуйтесь/форкайте згідно потреб.
я давно писав за ІРv6, яке зроблено для кожного девайсу і там можна тримати і власний магазин, а телефон як сервер.