Шановна адміністрація, може варто прибити це обговорення? Бо щось воно пішло кудись не туди.
Цитата: prapor від 2017-05-21 23:22:29Шановна адміністрація, може варто прибити це обговорення? Бо щось воно пішло кудись не туди.Вертайся в модератори і чини правосуддя. Я особисто думаю що трохи свіжого наповнення, українською мовою, сайту не зашкодить. А то ми і так десь на межі першої сотні в результатах пошуку.
Йому не можна, в цій гілці чітко сказано - він "будь-яку справу корисну завалить"
Тоді його треба перекинути через фронт в тил ворогу.
Цитата: Володимир Лісівка від 2017-05-22 01:01:21Тоді його треба перекинути через фронт в тил ворогу. Домовились. Але тихенько, бо застосування зброї масового ураження не схвалюється
Ніякого порожнього місця до їх продуктів не було
Ну а у тому, що якась група дядьків і тіток має шляхетне бажання зрубати трохи грошви за рахунок вакууму, що утворився через заборону деяких ресурсів, я не бачу нічого поганого, і всіляко схвалюю це. Але не бачу жодної причини їм у цьому безплатно допомагати, і вважаю за свій обов'язок ставитись до цього іронічно... бо все одно ні холєри у них не вийде
Дуров створив потребу в соцмережах, а хіба до нього такого явища у вигляді Фейсбуку не було?
Ну ясно що тихенько, по перше щоб вороги не здогадалися, а по друге щоб самим не постраждати. Пропоную напоїти його чимось серйозним і в такому стані посадити на поїзд до Криму, там на таксі, і перекинути через шлагбаум. Я думаю що Крим здасться до п'ятниці.
Вам ніхто не пропонує безкоштовно їм допомагати, від вас потребують голос, а гроші і робота то їхнє
Цитата: f1g4r0 від 2017-05-21 11:13:06"Дякую", звичайно, за "ватника" , ви дуже спостережливі :-D Друже, не дивуйтесь так. Є така категорія людей, що не знає з ким спілкується, а вже вішає ярлики. На щастя конкретного представника я вже не є тут модератором чи адміністратором, він би в мене вже давно пішов десь у район /dev/null.P.S. Ідея «української» соцмережі — мертвонароджена. Доведена вже кількома зомбі що досі ніби існують.
"Дякую", звичайно, за "ватника" , ви дуже спостережливі :-D
Не потрібно знати в обличчя, щоб поставити на місце ...
Цитата: Володимир Лісівка від 2017-05-22 01:10:48Ну ясно що тихенько, по перше щоб вороги не здогадалися, а по друге щоб самим не постраждати. Пропоную напоїти його чимось серйозним і в такому стані посадити на поїзд до Криму, там на таксі, і перекинути через шлагбаум. Я думаю що Крим здасться до п'ятниці.Я до Криму не в'їздний, так само як до Донецька чи Луганська. Хіба що на БТРі.
Особисто мені G+ подобається значно більше за усі інші соц. мережі. Але там майже нікого нема.
Цитата: prapor від 2017-05-21 20:02:49Цитата: f1g4r0 від 2017-05-21 11:13:06"Дякую", звичайно, за "ватника" , ви дуже спостережливі :-D Друже, не дивуйтесь так. Є така категорія людей, що не знає з ким спілкується, а вже вішає ярлики. На щастя конкретного представника я вже не є тут модератором чи адміністратором, він би в мене вже давно пішов десь у район /dev/null.P.S. Ідея «української» соцмережі — мертвонароджена. Доведена вже кількома зомбі що досі ніби існують.Та нє, друже, я не дивуюсь )) аж ніяк... скоріш посміхнула нервова реакція )Пан Микола , певно, просто поставив нас перед фактом і сподівався на мовчазне підписанствов ім'я "великої патріотичної справи". Якась чудернацька спроба використання LOU