Таких зачинань було 100500. Мало не під кожен патріотичний "вибух" чи подію, яка мала б означати шалений запит. А віз і нині там. Вкраїнцям не потрібен свій сегмент інету. Це стосується не тільки соцмереж. Благо, що ЛОУ живе!
Не кажи гоп, раніше то було на тлі розкручених російських соцмереж, а зараз це на тлі санкцій стосовно цих мереж. Українці поставлені перед фактом, тому на цей раз, все може бути інакше, особливо беручи до уваги той факт, що за справу схоже береться серйозний розробник
Вкраїнцеві треба шось заборонити, аби в нього зявився власний запит? ) На кшталт, "вам туди не треба, бо це принижує вашу гідність"..Смертельна агресія сусіднього державоутворення не породила не те щоби запиту, але й якогось когнітивного дисонансу.Про які успішні проекти може йти мова?
придуркуваті дурники* - чи вам війуея мало?---* ті в кого позаду шось загорілось
Вибачте але мені здалося, що у темі принаймні два ватника
Це все таки технічний форум а не політичний. Обговоріть з ними якісь технічні питання.Я ж теж був і на Грушевського (мав свій підрозділ «Висота»), і на Майдані (мене можна знайти на відео де розстрілюють Небесну Сотню, я там внизу ходжу), і на Чонгарі, і в атаку раз бігав з пневматиком проти автоматчиків. Але я ж себе стримую.
Це все таки технічний форум а не політичний. Обговоріть з ними якісь технічні питання.
Необхідну кількість підписів зібрано і, я так розумію, процес пішов?А що відомо про Цукерберга Струмчинську?
Комформізм і совок поки шо в нашому суспільстві існує. (гляньте хоча б на чувака під нікомз незрозумілим набором букв))Щодо блокування... Враховуючи стан війни війни,я б забанив весь сегмент сру.нета..) і дозволяв шось точково)
не зовсім оффтопік!Off-topic:Цитата: Володимир Лісівка від 2017-05-20 19:48:34Це все таки технічний форум а не політичний. Обговоріть з ними якісь технічні питання.Після встановлення правильних дистрибубунтивів технічних питань нема .Цитата: recht від 2017-05-21 12:04:44Необхідну кількість підписів зібрано і, я так розумію, процес пішов?А що відомо про Цукерберга Струмчинську?Я сумніваюсь що щось путнє вийде з цієї задумки. Точніше: впевнений на 100% що нічого не створиться, а якщо і створиться, то доля Футурби та віюейя чекає цих coУкраїнців.Чому патріотичні патріоти не бунтують з приводу неукраїнськості назви ресурсу? якщо со , то потрібно "демонікозувати" назву, щоб звучало гордо, щоб українці могли пишатися....Цитата: f1g4r0 від 2017-05-21 11:13:06Комформізм і совок поки шо в нашому суспільстві існує. (гляньте хоча б на чувака під нікомз незрозумілим набором букв))Щодо блокування... Враховуючи стан війни війни,я б забанив весь сегмент сру.нета..) і дозволяв шось точково)ви такі самокритичні!, шо аж ппц! Багато писати не хо, тому що де я є, там завжди щось не так/ Просім, просім! вельмишанов(а)ного пана надати роз’яснення стосовно "існування совка" та "забаніть всєх і вся, па-карєйскі!"---1 написання: У нас (вас) десь з кимось якась війна? хм-м-м..., дивно, я думав що то якась, так звана АТО. 2 написання: А ваш, наш, не наш парашенко військові дії з "державою-аггрессором" не вважає за війну. То для нього забавка така, як дитяча гра у "войнушки"...