із підкидним дурнем і молодичками
На БТР-і буде важко — в Крим перекинули спецназ (600 чоловік + 10 вертольотів) якраз на такий випадок, так що треба щось що може збивати вертольоти і косити десант під час руху (стабілізація потрібна). Може краще БМП-1? Вона і гармату має і плавати вміє, але, на жаль, їздить повільніше. До Сімферополя і назад можна не встигнути.
Ви вгадали, я не створював тему для срача у який ви її перетворити, якби для цего, я б її початково розмістив у балачці
Цитата: Володимир Лісівка від 2017-05-22 13:55:43На БТР-і буде важко — в Крим перекинули спецназ (600 чоловік + 10 вертольотів) якраз на такий випадок, так що треба щось що може збивати вертольоти і косити десант під час руху (стабілізація потрібна). Може краще БМП-1? Вона і гармату має і плавати вміє, але, на жаль, їздить повільніше. До Сімферополя і назад можна не встигнути.БТР-4 має бойовий модуль з 30-мм гарматою, як у БМП-2 і вміє плавати швидше за будь-яку БМП.
Цитата: Koljan-Mykola Tkach від 2017-05-22 20:07:55Ви вгадали, я не створював тему для срача у який ви її перетворити, якби для цего, я б її початково розмістив у балачціАга, тобто це ми почали обзивати опонентів ватниками? Просто чудово.
Ви взагалі тему уважно читали? Вибачте але коли на ресурсі, на якому нібито мають перебувати люди захоплені українською справою, одразу після звичайного повідомлення про розробку української соцмережі, замість конструктивного обговорення з'являється песимістичний, зневірливий срач ніби тут відповідає якийсь агент Путіна, то як я маю називати таку людину?
Тут сидять технічні спеціалісти, а не просто люди захоплені мовою.
Так хто ж його дасть по Сімферополю покататися. Треба якесь барахло старе пошукати чи у сепарів відбити. Не можна на БТР-і, який офіційно стоїть на озброєнні, лізти в пащу ворогу — може погано закінчитися для держави.
А так, кілька придурків по п'яні вкрали БТР і поїхали кататися, заблукали, заїхали в місто, випадково звільнили Крим — зовсім інша історія.
Тут сидять технічні спеціалісти, а не просто люди захоплені мовою. Ґуґлу не вдалося створити нову популярну соціяльну мережу, бо він не додав нічого нового, просто склонував існуючі. У LinkedIn теж були проблеми поки вони не знайшли свою нішу. MySpace загнувся, а мав 25 мільйонів користувачів.Чому ми повинні думати що нова соціальна мережа злетить? Які нові потреби вона задовольняє? Я спілкуюся у ФБ українською, і переважна кількість моїх друзів — теж. Що нового дасть Ukrainians? Це все-одно що пропонувати нову окрему електричну мережу.
Цитата: Володимир Лісівка від 2017-05-23 20:05:01Тут сидять технічні спеціалісти, а не просто люди захоплені мовою.Ну от в розумінні пана Koljan-Mykola Tkach такі люди — агенти Путіна та ватники, бо, бачте, не падають на коліна перед усім що має згадку про Україну.Власне, той факт що цю соц. мережу вирішили робити представники діаспори у Канаді, вже красномовне свідчення відсутності потреби у такому проекті. У сучасному глобалізованому світі робити соціальну мережу для однієї якоїсь нації — це дурня. Одна справа коли це форум україномовної спільноти, на якому ми знаходимось, інша справа — соц. мережа. У мене у друзях в G+ є американці, британці, болгари. Нащо мені ще одна соц. мережа, яка не дасть змогу з ними спілкуватись? Цей проект — мертвий через саму його скерованість лише на українців.
В контексті дискусії про «альтернативні»/«українські» соцмережі хотів би згадати про існування т. зв. децентралізованих соцмереж, з відкритим кодом, відкритим протоколом комунікації між серверами і сумісністю між кількома різними імплементаціями:Diaspora, Friendica, HubzillaMastodon, Gnu Socialpump.io(невичерпний перелік)Загалом я не прихильник ідеї «національної» соцмережі, ізольованої від світу; натомість хочеться бачити ріст українськомовної частки в глобальних і водночас децентралізованих соцмережах, де кожна спільнота є водночас на зв'язку з иншими, але при тому залишає за собою незалежність і можливість самостійно встановлювати для себе правила.
Якщо вас цікавить моя думка про соціяльну мережу Ґуґл, то тут якраз потрібно враховувати, що це такий самий американський сервіс як і Фейсбук, не було-би Фейсбуку автоматично з'явилися-б користувачі соціяльної мережі від Ґуґлу, це ж очевидні речі.