11. Будь-який тиск на модераторів, особисті образи в їхній бік і публічне обговорення їх діяльності не допускаються. Маєте щось проти -- пишіть в приват. Тон приватних листів при залагодженні спірних питань враховується.
Шановний якби ви читали уважно тему то бачили, що я ясно написав, що досконало того правопису нажаль не знаю, а знаю лишень окремі норми.
Правильно, так йому! Ні модераторському свавіллю!
Цитата: Cthulhu від 2017-06-04 15:59:38Правильно, так йому! Ні модераторському свавіллю! Трясця, ніде не можу знайти плюсомет: розігнав би оцих ктулхошкетів.
Цитата: Re. від 2017-06-06 13:18:16Цитата: Cthulhu від 2017-06-04 15:59:38Правильно, так йому! Ні модераторському свавіллю! Трясця, ніде не можу знайти плюсомет: розігнав би оцих ктулхошкетів. Я, коли позбувся модераторських повноважень, плюсомет не здав і натомість повісив на стіну. Як пам'ять про славні роки безжальних розправ. Не віддам.
Цитата: Koljan-Mykola Tkach від 2017-06-03 18:13:22Шановний якби ви читали уважно тему то бачили, що я ясно написав, що досконало того правопису нажаль не знаю, а знаю лишень окремі норми.От одного не розумію: вказали на помилку, а Ви далі її повторюєте. Мені щось підказує, що свої доводите, а чужі думки відсіюєте. Неначе в чужий монастир зі своїм уставом. Тут теж люди і вони теж мають свою думку. Якщо спільнота не сприйняла Вашою блискучої ідеї, то цілком імовірно, що вона їм не потрібна.
Питання повернення до клясичного правопису виходить за межі ваших придирань, бо це питання глобальніше, це питання державотворчого процесу, тому хочете ви особисто того чи ні, а правописні зміни будуть
Цитата: Koljan-Mykola Tkach від 2017-06-07 06:30:28Питання повернення до клясичного правопису виходить за межі ваших придирань, бо це питання глобальніше, це питання державотворчого процесу, тому хочете ви особисто того чи ні, а правописні зміни будутьСупер, нетерпляче чекаємо.
Раджу не чекати, а вчитися. До речі, ви мені вказали на помилку котра не є предметом суперечки
От цікаво, я знаю лише одну країну, де мовознавці вносили зміни в мову щоб «позбавитись запозичень» та «повернути класичну граматику» — Ісламська Республіка Іран. Я не знаю жодної нормальної країни, де мову змінювали б вказівкою «згори».
Цитата: Koljan-Mykola Tkach від 2017-06-07 14:11:18Раджу не чекати, а вчитися. До речі, ви мені вказали на помилку котра не є предметом суперечкиВи вже досить зробили, щоб ваші поради ніхто не сприймав.