Автор Гілка: Сайт здох  (Прочитано 19669 раз)

res2500

• Гість
Re: Сайт здох
« Відповідей #90 : 2026-01-16 20:12:07 »
Цитата
linux як збільшувався, так і (imho) буде надалі збільшуватися).
я це чую з 2009 року, відколи цікавився лінуксом, як вийшла віндовс 8, коли всім плитки не сподобались, про збільшення я і чув коли Гейб зробив підтримку лінукс в steam, партія піратів, яка в школах почала ще в 2011 році навчати лінукс, ( хоч би поділилися про успіх лінукс в школі  ), тут на сайті ще в 2016 році я писав, проблема лінукса це зоопарк дистрибутивів, а якщо щось падає, після навіть установки, то ніхто нічого не знає що робити. Я не заважав сайту, я чув що лінукс це круто і все що я писав, це не правда, от ще трохи і на лінукс перейдуть всі, були новини давно що доля лінукс на десктопі виросла і становить 5 процентів, але через деякий час, виходить знову 2-3 проценти. Прочитайте, першу сторінку, теми, і хто її написав ? Думаєте це перший раз така тема ?
 Тут не можуть визначити який лінукс правильний і документації на лінукс толком не було, бо навіть не в кожному лінукс запрацює команда ifconfig, десь ip ...
 Давайте ще почекаємо, пару років і зустрічаємось в цій темі  ;D

Відсутній yvs115

• Графоман
  • дописів: 322
« Відповідей #91 : 2026-01-16 22:14:37 »
Цитата
Цитата
gap між bsd та linux як збільшувався, так і (imho) буде надалі збільшуватися
я це чую з 2009 року, відколи цікавився лінуксом
то з власного досвіду, чи бачення, працюючи з bsd та з linux суттєво раніш ніж з 2009

Цитата
підтримку лінукс в steam
ігри і т.д. - цими аспектами зовсім не цікавлюсь, тому і не коментую відносно них

Цитата
проблема лінукса це зоопарк дистрибутивів, а якщо щось падає, після навіть установки, то ніхто нічого не знає що робити
в якому напрямку йде розвиток дистрибутивів більш-менш бачу (чи думаю що бачу) - і працювати з якимись лінукс дистрибутивами мені нп більш зручно, з якимись менш, в цілому - то зручно якщо порівнювати

Цитата
я чув що лінукс це круто і все що я писав, це не правда, от ще трохи і на лінукс перейдуть всі
фетишизувати лінукс (як і не лінукс) то заняття для початківців, а на лінукс всі не перейдуть і не сподівайтесь, та і в тому потреби нема як і мети такої не ставлять

Цитата
Прочитайте, першу сторінку, теми, і хто її написав?
сайт то сайт, лінукс то лінукс, - ці дві різні речі між собою не пов'язую

Цитата
Тут не можуть визначити який лінукс правильний
То іррелевантно філософське бачення з "правильний" дистро чи ос чи неправильна ос і т.п. Є задачі які за допомогою конкретних лінукс дистро вирішуються, можна говорити про зручність чи розповсюдження і т.п. - а розгляд в термінологіях правильності/неправильності - точно з утилітарної точки зору використання інструментів не дуже цікавий.

Цитата
Давайте ще почекаємо, пару років і зустрічаємось в цій темі  ;D
бачення-чи-використання лінуксів у мене практично десятки років не змінюється, тому чекати-нечекати - малоймовірно що суттєво щось змінить у цьому ракурсі за пару років
« Змінено: 2026-01-16 22:35:30 від yvs115 »

res2500

• Гість
« Відповідей #92 : 2026-01-16 22:56:48 »
Якщо ви думаєте що це нормально коли система не вантажиться, бо просто поставив пакет, тому і не дивно що так мало на десктопах користувачів лінукс
Цитата
малоймовірно що суттєво щось змінить у цьому ракурсі за пару років
І за 10 не змінилось і з 2015, коли петицію використовувати ВПЗ підписували  :laugh: ;D

Відсутній yvs115

• Графоман
  • дописів: 322
« Відповідей #93 : 2026-01-16 23:29:17 »
Цитата
Якщо ви думаєте що це нормально коли система не вантажиться, бо просто поставив пакет
дивних випадків буває достатньо навіть в системах де - "нічого не робив" а вона завантажуватися перестала, то таке, - для таких випадків і відповідного використання immutable дистро і розроблюють

Цитата
Цитата
малоймовірно що суттєво щось змінить у цьому ракурсі за пару років
І за 10 не змінилось і з 2015, коли петицію використовувати ВПЗ підписували :laugh: ;D
no idea хто що петиціював

res2500

• Гість
« Відповідей #94 : 2026-01-17 10:00:32 »
фанатизм і нічого лишнього