ЦитатаЦитатаПОСІКС (стандарти мобільної ОС, що описуютьШІ галюцінації м̶о̶б̶і̶л̶о̶к̶ портатілок майка?)))p.s. відносно unix - то posix (позикс у вимові) та sus, а portable в контексті то не mobileІ у чому різниця?
ЦитатаПОСІКС (стандарти мобільної ОС, що описуютьШІ галюцінації м̶о̶б̶і̶л̶о̶к̶ портатілок майка?)))p.s. відносно unix - то posix (позикс у вимові) та sus, а portable в контексті то не mobile
ПОСІКС (стандарти мобільної ОС, що описують
І який висновок ви з того робите?
Чим відрізняються?
Відкрийте ще раз картинку...
для ШІ ні в чому, а humans портатілки не сприймають таксамо
ВІЛЬНЕ ПЗ це не безкоштовне ПЗ,
відкрите ПЗ мало б більший успіх,
якби були разом,
а так, вигорання,
не підтримує всього функціоналу в даному протоколі,
іноді правду кажуть, девіз ВПЗ "Зате безкоштовно",
погано чути коли про ВПЗ говорять "вільне програмне забезпечення краде ваш вільний час".
Коли прошарений користувач знає чим користується. Він допомагає, переклади робить, а користувачу не цікаво що там, хто там написав цю утиліту.
В тому що зараз відбувається, винні ми самі
Це те, де "можна дивитися у сорці" бо вони "відкриті", а не "приховані".
Хто з ким разом?
Поки автору "треба особисто для себе" він робить. Коли ні, то перестає. Все ок
Якому саме? І чому ви очікуєте "весь функціонал"? Ви вільні самі додати все що вам особисто треба (на відміну від закритого чи забороненого хоч і відкритого).
Всі люди помиляються. В різному. В інеті багато чого кажуть. І що з того?
Чому ви слово "користувач" визначили саме так? Є й інші. Що модифікують код самі. Я з такими спілкувався.
Дуже багато відбувається, до чого тут "винні"?
навіть цим не хотіли ділитись,
програмісти часто не читають ліцензію, або якщо там купа тексту, то вони мамі не розуміють що можна, а що ні.
фонди опенсорс і різні вільні проекти
це не ОК, це мінус програміст в опенсорсі
у вас так просто, взяв і добавив функціонал,
ви хоч добавляли раз в FreeCAD формат DWG ?
а ви працювали на роботі, де на запитання, чому шукати фотошоп, є ж GIMP, на що мені сказали, а Gimp вміє переводити з шару картинки в формат G-code ?
А коли просиш добавити в розробників функціонал, чуєш тишу.
і скільком спілкувались ?
в тому, якому стані маємо вільне програмне забезпечення зараз.
Замість холівару, краще давайте зробимо рубрику проекти, наприклад виберемо з кросплатформених pkgsrc, NiX, Ravenports пакетну базу, зробимо репозиторій, та підтримувати та добавляти пакети, тестувати і таке інше. Зробити легкий репозиторій, на базі fossil, він легкий і хоч повільний, для зберігання коду підійде, як запасний варіант Так що давайте зробимо щось корисне, зараз просто сайт, нікому не потрібно. Пишіть про свої проекти що хочете
Але яка мета?"Корисне" не є змістовною метою. Воно не означає нічого точного.От якби це було "зробити те, що не існувало до того" (навіть коли це тільки комбінація того що існувало, чи (як дехто) зміна кольорів десктопу та форми меню задля швидкості роботи).Це може бути "за замовчуванням у фаєрфоксі букмарки з українськими сайтами" або "для дітей" або "лайв інстал на юсб-флешку" (з українською мовою одразу після запуску) чи "додати пакет якого немає в інших з софтом важливим для країни".
Так Який хочу.
Я не хотів
"Вільне ПЗ" то не про "просити", то про "самому додати" чи "заплатити тому хто додасть".
Фонди то частина економіки і не мають жодного стосунку до самих сорців.Немає жодного сенсу від фонду щось хотіти.
навіщо ще один дистрибутив лінукс з несумними обоями ?
дистриубутив на флешці, це не зручно, повірте, пробував
, так в FreeBSD є папка з портами ukranian де наприклад Libre-Office зібраний за замовчуваннням українською мовою.
Якщо хтось хоче робити власний дистрибутив, я не проти, але участь в проекті вільне має бути.
Моя думка, користувачу потрібні програми, якщо щось стандартні менеджери не можуть зробити, то може вийти у запасному варіанті, я пропоную вибирати кросплатформенні варіанти
і?
Тобто ви не хочете казати прямими словами що "ви проти"?
Не згоден з думкою, бо це ... рабство розробників (вже було таке).
можна збирати пакети з власними шрифтами і параметрами
а потім йому скажуть що це збірка на основі убунти і він візьме і вийде помалу з проекту.
Мені наприклад ще один дистрибутив лінукса не цікаво,
де саме ? коли роблять дистрибутив лінукса, дистрибутива лінукса, бо там щось не завелось автоматично з драйверами ?
Так що давайте зробимо щось корисне, зараз просто сайт, нікому не потрібно. Пишіть про свої проекти що хочете
А до чого тут вільне ПЗ, оскільки "пакет" то лише "частина дистрибутиву" (засіб дистрибуції), а ви не хочете свій дистр. Тому про пакети мови немає.До того ж шрифти то не ПЗ То "дані". З іншою ліцензією.
А чому вам важливо що скажуть і скажуть саме це?
Ок. Прийнято.А що тоді цікаво?
Не згоден з іншою частиною про "користувачу потрібні програми"