таки поговорити
Усілякі "ВебВью", "Електрони" та "браузери" то сучасна мережева заміна середовищу програмування та існування "емулятор терміналу".
А от з "ВебВью" можна копіювати не текстові частини (малюнки, лінки та інше).
Тулкіти не мають такого функціоналу, тільки "текст з полів для тексту"
"графічні середовища" в лінукс це не про "середовише юнікс", бо "юнікс" (для мене) то про "маленькі команди що можна запустити по черзі самому, чи саме їх об'єднати в шелл скрипт і запустити як одне ціле". Це можливо зробити і в графічному середовищі, але такого ще не існує. Хоча ... "ВебВью", "Електрон" та "браузери" (як для програміста) то значно ближче до того, до "юнікс вей" ))
Цитата: BeSiDa"ВебВью", "Електрон" та "браузери" (як для програміста) то значно ближче до того, до "юнікс вей"Першокласна маячня
"ВебВью", "Електрон" та "браузери" (як для програміста) то значно ближче до того, до "юнікс вей"
Ні.
Так само як в текстових редакторах, перегляадачах PDF, DjVu (якщо там є текстовий шар), текстових процесорах, читалках електронних книг, табличних процесорах і т.п.
бо, несподівано, HTML призначений для розмітки тексту, відноситься до тієї ж категорії що й формат RTF і HTML–документи є саме документами а не якимось програмами.
Тому що вони призначені не для розмітки тексту як HTML а для побудови GUI. Базисом на якому все вибудовується в них є не текст а компонент (віджет) GUI
і навіть в HTML копіюють не тупо весь текст а лише змістовну частину документу. Якби я хотів зберегти повідомлення з цього форуму, то я б зберігав саме повідомлення а до всяких так би мовити службових написів мені діла немає.
HTML призначений для розмітки тексту
Базисом на якому все вибудовується в них є не текст а компонент (віджет) GUI і там де треба і де захотів розробник все копіюється (наприклад повідомлення в Дурограмі, текст в Word, назви файлів в файлових менеджерах і т.п.).