LaTex не потрібно. Libre або Open Office. Gnome 3 як на мене важкуватий. Раніше колись пробував Debian8+xfce. Менший функціонал але користуватись можна. Вибачте за оффтоп, але зараз задача виглядає так: потрібна ОС з підтримкою браузерів. Тому або щось з Linux (ще не знаю що пробувати але щоб максимально юзерфрендлі) або сьомі вікна. Немає часу пробувати все підряд в надії що краще працюватиме. Потрібно щось що працюватиме ще 2-3 роки. Оновлення не обов'язково. Та й досвіду роботи в лінуксі не багато. Тим більше для учнів робота в терміналі не передбачається.
Привіт. На старих комп'ютерах (intel core 2 duo + 2Gb оперативки) потрібно організувати учнівське робоче місце: офіс, браузер, скретч, python. Чи можна таке зробити маючи тільки 2 gb оперативки? Якщо так, то який дистрибутив використати? Чи може "не варта шкіра за виправу"?
Спробував встановити Ubuntu 22.04. На інше залізо. Gnome 3 як на мене важкуватий. Раніше колись пробував Debian8+xfce. Менший функціонал але користуватись можна.
ставте віндовс ... проводив експерименти з 2016 року ... обрізаємо все лишнє
на скільки я розумію у вас ддр3. тобто можна спокійно за якісь 250 грн купити б.у. платку на 8 гектарів, і буде вам хороший кампуктєр.