Взяв po-файл
звідси на подивитись.
Ось мої пропозиції для початку:
21 пакунок можна оновити. Щоб побачити його, виконайте команду 'apt list --upgradable'. — його, їх
package — я все ж таки за «пакет»
MB — МБ
GB — ГБ
option — параметр, не опція
Дивіться man-сторінку apt-secure(

для деталей — Подробиці див. на сторінці довідки apt-secure(

not signed — не підписано, чи не має підпису? inconsistency
Перевірка підпису OpenPGP не вдалася — Не вдалось перевірити підпис...
Пропущено отримання налаштованого файлу — Отримання налаштованого файлу пропущено, оскільки...
не містить компоненту '%s' (компонент вказано з помилкою в sources.list?) — тож компонента, чим компонент? я за компонент: не містить компонент
Please — не треба переводити це слово, це зайве
неможливо — не вдається
не вдалося — не вдалось (по всьому тексту йде мішаніна з -ся, -сь; я віддаю перевагу -сь)
hold — зафіксований
pin — заморожений
Unable to correct problems, you have held broken packages. — Не вдається виправити проблеми: ви зафіксували зламані пакети.
Список джерел не вдалося прочитати. — Не вдалось прочитати список джерел.
Сканування диска на наявність індексних файлів... — Пошук індексних файлів на диску... (нащо оце «сканування на наівність»? не потрібно гнати дослівний переклад)
Параметр %s вимагає аргумент‑ціле число, а не '%s' — Параметр --blabla має бути цілим числом, а не '...' АБО Аргумент параметру має бути цілим числом (хоча погодьтесь, що «аргумент параметру» звучить не дуже)
Якщо має сенс, можу продовжити.
Зазвичай в своїх проектах перекладу я особо не заморочуюсь та роблю як вважаю за потрібне. Всі ці правки вище вже б були в апрстримі.