. Так а чому ви чесно не відповіли на це запитання?
. А чому ви ділло обрали? Могли обрати "консольний безграфічний файерфокс", наприклад )Мета не в "зробити всі задачі світу", а "обрати ті інструменти, що мінімально достатні для саме своїх задач".
Як це не відповів, навіть написав, легкий і консольний, навіть є можливість редагувати і зберігать область mbr, думаєте от так взяв і кинув файли і сказав тестуйте і добавте.
То для прикладу, не всі підходять легкі інструменти, завжди щось знайдеться що потрібно з якогось функціоналу, наприклад зайти в банкінг,
Так а чому ви чесно не сказали що у вас "редактор мбр", а не "хекс редактор"?
Ото ви згадали застарілий аргумент бо вже, напевне, всі банкінги на смартфонах (а у фірмах то окремі компи).
Запускаєте те, що мінімально вирішує задачу.
переглядав таб Explore
якось так прикольно
справжня операційна система а не якийсь пучок flatpak, selinux, мобільно-орієнтований гном без робочого стола.. от тільки нема мережної інфри, мультиюзера
от тільки нема мережної інфри, мультиюзера, sudo, ну і графіки
Цитатаот тільки нема мережної інфри, мультиюзера, sudo, ну і графікия вже писав, є варіант окремо користуватись pkgsrc
sudo думаю воно там збереться
який sudo в одноюзерській системі - що з ним робити?
Код: [Вибрати]який sudo в одноюзерській системі - що з ним робити?як мінімум захистити системний простір від шкідливих команд sh
In haiku with everything running as the root user у випадку з sudo that allows a user to execute a command as another one вироджується вsudo allows root to execute a command as root - який сенс в цьому вбачили?
якщо потрібні namespaces запитуйте - хочу flatpak чи snap нпякщо потрібні MAC subsystems запитуйте - хочу selinux чи apparmor
Код: [Вибрати]якщо потрібні namespaces запитуйте - хочу flatpak чи snap нпякщо потрібні MAC subsystems запитуйте - хочу selinux чи apparmorці два апендицити я вже похоронив, лишу перший мажорам а інший анб-шним секретуткам, яким потрібен "додатковий захист"
- "захистити системний простір" але не namespaces і не mac- "виконувати все від одного користувача" але multiuser sudo потрібно для чогось
якось так прикольно, всі проєкти живі, їх не багато але точно знаєш що не якесь ШІ рукоблудство. в комбінації з такими не популярними хостингами і самою операційкою, вимальовується та само справжня операційна система а не якийсь пучок flatpak, selinux, мобільно-орієнтований гном без робочого стола.. от тільки нема мережної інфри, мультиюзера, sudo, ну і графіки
умовно "dos з графікою і портами"