BeSiDa Ви хоч пробували один і той самий великий файл (хтмл чи док конвертувати у хтмл)
А пробували вимкнути "розбивання на окремі сторінки" у офісному пакеті?
Отже на своєму компі у вас МакОС?
один файл можна й зконвертувати чи з іншого компа/сераера глянути, якби то було не "бажання
Та ще й відкривали мабуть ДОК у "режимі редагування"?
програма "греп" вважалася на стільки крутим інструментом, що допомогла зекономити десятки годин пошуку слова у файлах руками. А тепер ... "лише іграшка". А там у базовій системі вже сотні програмок
dmesg | grep Nvidia$ pkg info -a | grep python
поставити одноюзерську хайку без жодного фаєрволу в ній (або окремого роутера на Linux) - це самовбивство.
P.S. для себе я тут планую перехід на BSD або в крайньому випадку якусь мікроядерку, бо те в що перетворюється ядро Linux і його сателіти - це жесть. тому коли я доберусь до тестів то ймовірно портуватимусь з цього репозиторію у якості компонента а не готового білду.
А чому тоді не зібрати свою версію ядра Лінукс?
BSD потрібно вчити ще років 10, пригадуючи свій досвід з Linux - постійне колупалово в конфігах шоб фіксанути то розкладку, то яскравість монітору, то вайфай то ще щось.
І це тільки початок: ядро жиріє, жиріє середовище довкола нього.
Ці гонки заліза не для мене і мого бюджету.
Скажу як є: бо я дурний! Після 10 чи вже 20 років з Linux я досі не відстрелюю всіх подробиць його ядра щоб збудуватись.
І це тільки початок: ядро жиріє, жиріє середовище довкола нього. Ці гонки заліза не для мене і мого бюджету.
скажу більше, сам Торвальдс там вже не розуміє що там робиться[quote author=BeSiDa Особливо варіанти "для консолей" де залізо не надто швидке, але ігри йдуть. Бо "браузер" то технічно "гра" (він рендерить малюнок 60Гц як гра).
Хайку - ... монолітна, софт для неї а від того добре тестований.
я от створюю свій репозиторій пакетів ports - FreeBSD, pkgsrc
бо більшість user софта наскільки розумію - йде зібраним з haikuports (трохи нагадує freebsd ports чи netbsd pkgsrc).
при наявності pkgsrc-wip та freebsdports-wip - не зовсім зрозуміло навіщо