ще дізнався що пакунки видаляються перетягуванням до кошика, як на яблоці - цієї фішки мені довгий час не вистачало в лінукс.
Ні, я шукаю операційну систему для десктоп що не просить 7 гіг оперативки.
для приклада з легким DEКод: [Вибрати]tc@box$ uname -a total used free *shared* buff/cache availableMem: 986.4M 107.1M 653.3M *41.7M* 226.0M 705.9Mабож повна мейнстрім DE (gnome, gtk4)Код: [Вибрати] total used free *shared* buff/cache availableMem: 1.9G 526.6M 1.0G *32.7M* 406.6M 1.2G
tc@box$ uname -a total used free *shared* buff/cache availableMem: 986.4M 107.1M 653.3M *41.7M* 226.0M 705.9M
total used free *shared* buff/cache availableMem: 1.9G 526.6M 1.0G *32.7M* 406.6M 1.2G
Libreoffice відкриває великі файли doc ?
а просто тримати лінукс, не бачу необхідності, іграшка і не більше, я сказав свою думку, холівар не потрібно піднімати
Цитатадля приклада з легким DEКод: [Вибрати]tc@box$ uname -a total used free *shared* buff/cache availableMem: 986.4M 107.1M 653.3M *41.7M* 226.0M 705.9Mабож повна мейнстрім DE (gnome, gtk4)Код: [Вибрати] total used free *shared* buff/cache availableMem: 1.9G 526.6M 1.0G *32.7M* 406.6M 1.2GА чи не дивно вам, що "шаред" на стільки мало економії дає з усіх даних, що використовує ОС?
Цитаталінукс, не бачу необхідності, іграшка і не більше, ... холівар не потрібно підніматиНе для холівару... іграшка чи ні то залежить від бажання ...
лінукс, не бачу необхідності, іграшка і не більше, ... холівар не потрібно піднімати
BeSiDa В чому сенс прив'язувати свою роботу до такого формату файлів
іграшка чи ні то залежить від бажання переробити свої задачі під інструмент.
а веброграмування то взагалі хоч трохи програмування, чи просто філософія?)
не відкривати, а якщо і відкривати ... в unix-way це дуже важко
до чого тут взагалі unix-way, звучить класно?)
та деякі файли по пару МБ може не відкривати,а якщо і відкривати то потрібно хвилин до 20 чекати поки відкриє, іноді потрібно
та і документація з файлами могла мати кілобайти то мегабайти, яка з багато Мегабайт або не відкривалась, або через хвилин 10 відкривався на слабкому ПК
3. Є таке ПЗ, типу electron, що хочеться запитати, хто таке придумав і чим надихався, бо в ті часи це був С чи С++, а зараз як не фреймворки, то суміш з мовами програмування які жруть всі ресурси системи